Statcounter

fredag, september 09, 2016

Solig september

När Annika i Reston, USA, vars blogg jag läst i tio år,kom till Stockholm så ville jag förstås träffa henne IRL. Den varmaste tänkbara septemberdagen tog jag onsdagsbussen upp till huvudstaden. Den bussen från Ringarums bussbolag stannar ute på E22, 300 meter från mitt hus, och lämnar av där 12 timmar senare. Perfekt. Extra perfekt med splirrans ny superbekväm kärra! 
Vilken ljuvlig dag det blev!
Vi traskade oss runt både Kastell- och Skeppsholmen, vinkade till Ökenråttans hus (men vågade oss inte på att våldgästa) och tog ett par sköna pauser med mat och vätska. 
Här är goa söta Annika. Det var ett så otroligt starkt ich skarpt ljus att det knappt gick att fota. 
För första gången med frisyr som matchar molnen....eller, förresten...gråa regntunga höstmoln kan den också se ut som ibland. 
Och så en selfie, förstås. 

10 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Fina, levande, glada bilder.
Det är roligt att träffa bloggvänner på riktigt.

Elisabet. sa...

Ja, jag tycker verkligen att internet och allt vad det fört med sig är en stor gåva! Hur skulle man annars ha träffat människor som bor långt borta och som man inte ens hade en susning om att dom fanns, innan bloggar/facebook dök upp!

Musikanta sa...

Kul att träffa bloggvänner som man vet så mycket om redan. Förstår att ni hade det trevligt - Annika är ju en härlig tjej! Tycker det ser ut som om ni åt lunch på Moderna, eller? Hade ingen aning om att det går en onsdagsbuss från Ringarum som stannar där uppe (vid jordgubbarna). Men jag vill nog stanna fler dagar när jag ändå åker upp.

Bloggblad sa...

Elisabet: Håller helt med. Jag har fått så otroligt många fina kontakter - och gamla vänner har ploppat upp, liksom nya. Jag känner mig aldrig ensam... har alltid nån blogg att läsa.

Musikanta: Visst är det på Moderna! Jättegod mat. Två onsdagar i månaden kör Ringarum - jag går på längre ner, vid hållplatsen utanför där jag bor. Där det brukar stå en massa långtradare. 220:- tror jag det kostade. eller 240:- För mig som inte har självklart övernattningsställe är det perfekt.

Ökenråttan sa...

Ni skulle ha knackat på.

Bloggblad sa...

Ökenråttan: Vi vågade inte riktigt... tänkte att vi kanske skulle känna oss lite påflugna. Men nästa gång... då'ru! Då gör ja't!

Evas blogg sa...

Vad roligt att ni kunde ses och bra timing med vädret hade ni. Visst är det roligt med alla bloggvänner man har fått genom åren?!

Eleonora sa...

Va härligt att träffa en bloggvän! Jag vet ju för vi två har ju träffats och vår gemensamma vän Musikanta träffar jag ju litet då och då. Du och din vän är båda så snygga och söta och att ni intog er lunch där vid Djurgårdsbron för prat o d måste ha varit givande även för att där finns så mycket att observera.

Allt gott och kram från
Eleonora

Bloggblad sa...

Eva: jag är verkligen glad över alla som jag har lärt känna via bloggen och facebook, det känns precis lika bra som att sitta och fika och prata IRL, bortsett från att man slipper allt fikabröd...

Bloggblad sa...

Eleonora: Annika har sagt för länge sen att jag är välkommen till USA, men det var lite enklare att föreslå träff när hon var här. Jätteroligt var det!