Statcounter

fredag, november 05, 2021

Evigheten

Igår gick vi på nya stigar, vilket är ett krav från min man för att följa med på skogspromenader. Nu har det blivit lite av en sport att hitta nya ställen där man kan gå runt. Kolmården har en hel del att erbjuda av det slaget. 
Vi kom efter några kilometer i ljuvlig barrskog till den lilla Getsjön, som vi följde någon kilometer, alldeles nära stranden. Vid fikapausen fick jag lite av svindelkänsla när himlen speglades i den helt släta vattenytan. Jag fick en känsla av att himlen, universum och evigheten var bara ett steg bort ...
Både läskigt och underbart. 
Blogger har blivit så krångligt, fungerar bara från datorn, och bilderna finns bara i mobilen. Det går att göra inlägg där, men jag ser inte vad jag skriver och det går inte att justera vänstermarginal. Fast å andra sidan känns hela mitt bloggande som något utdöende ... 6 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Supervackra vyer! Om du inte har sladd mellan mobil och dator kan du alltid maila bilderna till dig själv från telefonen. Kan verka onödigt krångligt, men det funkar.

Vonkis sa...

Verkligen vackra bilder.
Jag brukar skicka bilderna till mig själv på messenger :-)

Bloggblad sa...

K-häxan & Vonkis: jag gör så, skickar i mail från mobilen till datorn. Men det är lite bök att spara ner och sen ta bort mailet så att inte mailboxen blir full - vilken den snabbt blir efter några bilder. Då måste jag leta rätt på koden från telia och gå in och radera ett efter ett... Lat är jag!

Vonkis sa...

Det är därför du ska skicka via messenger, då behöver du inte tömma någon mejlbox.

mossfolk sa...

Vilka fina bilder!
Men vad konstigt att det inte fungerar från mobilen -jag tycker att det fungerar bättre än någonsin…

Bloggblad sa...

Vonkis: Jag trodde inte att jag kunde skicka till min egen messenger. Tack för tipset, jag har prövat och det gick.

mossfolk: Jag ser inte vad jag skriver på det fönster som kommer upp i mobilen. Bilden ser jag till hälften bara. i iPaden ser jag några rader, men sen försvinner det också.

Fast... jag har så få som läser bloggen att jag nästan kan skicka ut privata mail till alla fyra...