Statcounter

torsdag, december 16, 2021

Ganska ointressant

Nu är det framhängt, det som ska på snabbt i morgon bitti. Inget spring och letande efter hela strumpor! När jag ska iväg tidigt (nåja, den här gången inte förrän strax före 9) måste allt flyta på. Min tankeverksamhet går inte igång samtidigt som klockan ringer, precis. 

Den röda stickade sjalen får bli mitt julpynt. Den köpte jag i Riga för drygt 10 år sedan och eftersom jag bara använder den vid jul, hinner jag inte tröttna. Kjolen är ett hemmabygge, ett rakt tygstycke som är ihopsytt, uppläggning både upptill och nedtill, enda skillnaden är en resår upptill. Enkelt och billigt. 
Under den långa karantänen hann jag inte slita ut mer än de gamla trogna jeansen. Möjligen att jag slängt någon fläckig t-shirt, men det funkar att ta fram de gamla paltorna och vädra dem. Ingen kommer ihåg vad jag hade på mig för två år sedan! Vad jag ska på för spännande? Hm... helt ospännande. Första mötet med nya Stifts*full*mäktige i Linköping. Jag blev inröstad för ytterligare en period. Trevligt är det, men inte så spännande. 

Det här var så ointressant att jag nästan somnar av att skriva det. Men jag ska ändå i säng. Det var en tuff promenad i dag - inte jättelång, men ganska kuperat och väldigt lerigt, så där att man får hoppa hit och dit och glida fram stundtals. Men där det var plant och fint gick det undan - min bergsget var ju med... att han hade ont i vaden märkte jag inget av. 

 

7 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Ser ut som en proper outfit. Kallas du stiftsjungfru nu????

Vonkis sa...

Fnissar lite åt att du inte hinner tröttna på julsjalen :-)

Bloggblad sa...

K-häxan: Javisst. Vilken ärofylld titel!

Vonkis: Använder den bara vid 3-4 tillfällen under julen. Dessutom gillar jag den skarpt. Varmare än den ser ut att vara. Skulle ha köpt flera i olika färger!

F.ö. svarade jag på kommentarerna via mobilen, men de svaren gick tydligen upp i rök.

Elisabet. sa...

Och svarar jag via mobilen, får blogginnehavaren fem, sex exakt likadana kommentarer, så det vågar jag inte längre ,-)

Bloggblad sa...

Elisabet: bloggandet har blivit krångligt, När jag började var det så lätt, jag hade ju bara stordatorn, kameran som laddade bilder direkt i den. Mobilen gick bara att ringa med och iPad hade jag knappt sett ...

Musikanta sa...

Grattis till att bli invald i st*ifts*full?mäkt*ige. Såg på TV att en kille hade dokumenterat hur många gånger han hade använt vissa plagg och vilken summa han hade kommit upp i räknat med vad han betalt för varan. Senaste året har jag använt en av två mysdressar varje dag så dessa har betalt sig bra. När jag någon gång går ut blir det svarta byxor och en favorittunika. Resten av alla hundra eller så plagg i garderoben använder jag aldrig.

Musikanta sa...

Något har tydligen hänt med mina kommentarer. Jag skrev en lång sådan till det här inlägget. Tåkigt!