Statcounter

måndag, oktober 10, 2022

Höstlov

Nu tar jag mitt ett litet höstlov på obestämd tid. Bloggandet har fått stå tillbaka länge. Dels händer det en hel del som jag inte vill dela offentligt, dels händer det mycket kring min bok. Det är jätteroligt, men jag kan ju inte hålla på och skryta om det i ett kör. 

Sen hänger det förstås också på att det har glesnat i bloggarleden. Bara några få av mina "gamla" bloggvänner är aktiva. Jag läser ibland, men eftersom det numera har blivit så krångligt på blogger med att lägga in bilder och inlägg från mobilen eller iPaden, så tar det emot. Under de första åren med bloggen hade jag flera hundra läsare varje dag, det gav ju också mer skjuts än de okända 7-8 som tittar in i veckan. Men jag gillar er, ni 7-8 ändå! 

Jag återkommer kanske när det drar ihop sig till nästa bok. Den är i full gång. Väldigt många har frågat efter en fortsättning, och en sådan har jag ju förstås. Jag filar för fullt på den - vet inte alls när den blir klar, men det ska nog inte undgå någon, vare sig här eller på facebook. 

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Jag kommer att sakna dig! Men allt har sin tid och lycka till med den nya boken. Jag beställer den med en gång så sätt fart!
Lycka till-kram!

Bloggblad sa...

Karin: jag kommer nog inte att gömma mig helt, kanske rinner inspirationen till. Tänkte mest bara meddela så ingen tror att jag har trillat av pinn’
Jätteroligt att du är sugen på att läsa fortsättningen.

Monica sa...

Vad kul att du skriver en till och det kräver sin kvinna. Tar mycket tid och ta dig den tiden, blir ju ett tidsdokument och också väldigt roligt för dig och nära och andra att ha allt samlat så. Din historia och bakgrund. Lycka till med allt!

Bloggblad sa...

Monica: Tack! Det är dessutom roligt att jobba med text. Fila och ändra och läsa igen och sen börja från början och rätta och fila.
Den boken som kom i somras har gett mig mycket glädje och många nya kontakter. Det är värdefullt att kunna pigga upp pensionärslivet med det.

Klimakteriehäxan sa...

Tycker du kan fortsätta skryta lite, sätt inga ljus under skäppan (då kan det börja brinna på ett farligt sätt!) Men lycka till med nästa bok hur som helst.

Bloggblad sa...

Klimakteriehäxan: Tack - och tack för brandvarningen. Det hettade ju till häromdagen när jag fick mail från du-vet-vem.

Jag har ju inte gått under jorden helt - och inte heller gömt mig under tangentbordet. Men fastnar lätt i soffan... Nu ska jag ge mig ut på promenad för att motverka försoffningen.

Musikanta sa...

Låter väldigt spännande med en ny bok - du har ju mycket själv att berätta om hur ni flyttade runt i alla år.

Ibland tröttnar man på bloggen, för mig händer det ju numera inte särskilt mycket som man kan skriva om. Eller om jag bara inte orkar längre...

Ditte sa...

Vad roligt att jag nu, sent om sider,kom i kontakt med dig. Intressant med boken som du skrivit och intressant med en fortsättning. Lycka till-

Bloggblad sa...

Din kommentar hamnade i spamfacket - föst idag såg jag den. Ber om ursäkt.