Statcounter

torsdag, juni 01, 2006

Länklista

Nu har jag gjort en radikal rensning av min länklista. Den är inte aktuell längre - men det kändes fånigt att bara stryka lite här och där så jag gjorde tog bort alla.

Jag har en favoritlista på www.nyligen.se och den består till största delen av dem som kommenterar hos mig. Fler hinner jag inte läsa.

Alltså - vill du bli läst av mig är det bara att ge igen. Och säga "hej", åtminstone.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Hej :)
Gillade fotot här nedanför! Jag har inte vågat röja i gamla foton än, men jag ska göra det så småningom... om inte annat kanske jag kan använda dem i mitt målande. Om inte annat #2 så lär jag i alla fall få mig ett gott skratt. Jag säger bara, åttiotal och permanentat hår... hu!!

Morgondimma sa...

Tur att man kan säga hej med fingrarna här, för rösten har minann inte kommit tillbaka!

Anonym sa...

ha ha - jag läser din blogg iallafall!! du är välkommen till min om du vill - självklart!

Anonym sa...

Ja, den där listan får man kolla över lite då och då. Den blir längre och längre,, snart har jag inte tid att blogga själv. Dom som inte skrivit ett inlägg på 1 månad, typ, tar jag bort.

Vi på Kantarellen sa...

Jessica frågade om jag ville ha mina favoritlänkar, när hon gjorde om min sida. Men jag bestämde att det fick räcka med tjejerna. Listan hade ju blivit hur lång som helst annars.

Cissi sa...

Hej!

Du inte bara gillade Joan Baez, du likande henne lite, tyckte jag. Fin bild.

Anonym sa...

Jo, den där länklistan (jag la ut min för några dagar sen bara) är ju nästan pinsamt lång. Ännu mer pinsamt är det under favoritlistan på nyligen, där det står hur många gånger i genomsnitt man kollat den. Ooops, det säger en del om min studiemoral. Det är ju så lätt att klicka på uppdatera där, istället för att leta teorikopplingar...

Anonym sa...

Hej hej!
Jag har inte fattat hur jag ska kunna lägga till mina favoritbloggare där på nyligen. Jag är nog lite trög jag

Gagga sa...

Måste ha handgriplig hjälp av Jessica om jag ska ha in nån ny där på min länklista. Fick ändrat i påskas o hade inte gjort nåt med den sen förra sommaren. Nu vill jag ha dit fler men kan inte. Vågar heller inte ta bort den o riskera att jag raderar hela bloggen.

Bloggblad sa...

Jag törs. Men bara det.
Jag har inte tittat på listan på länge, men när jag gjorde det märkte jag att jag har fått nya favoriter - ändå är det svårt att välja ut vissa som ska bort. Jag har ju lärt mig att vara "snäll" mot alla...:)

Anonym sa...

prexis (kommentar = återbesök)
fast jag har varot dåligt på att läsa bloggar de senaste veckorna,
viktigare saker har kommit före.

Bloggblad sa...

Jag hinner inte heller alltid läsa allt. Men det är dom där som varit tysta riktigt länge som ryker från min favvolista.

(Sen smygläser jag hos vissa där jag aldrig svarar...)

Anonym sa...

Jag som lagt min länksida! Hittade bloggrullen på nyligen och sa aaaah! Men nu funder jag på att göra men.. äsch... Jag har nyligen.se men när sidan inte fungerar så HJÄLP!

Anonym sa...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»