Statcounter

onsdag, juli 26, 2006

SM i shopping

Finns det? För i så fall har jag garanterat tagit guldmedalj nu. Eller svart bälte kanske det heter när det gäller kläder? När jag gick på shopping(o-)tur på semestern, fick jag en lätt form av kläd- och kroppsneuros - inte ett enda plagg i min storlek - ändå var det i Skåne och jag såg måååååånga som ätit mycket goare och mer mat än jag... Var handlar de kläder? Haléns postorder? Jag frågade på ett par ställen om det inte fanns större - men nej... görs inte i större... och då är jag ändå inte jättedamen Ellen.

Nåväl - i dag fick jag min tes bevisad: jag ska hålla mig till mina tre favoritaffärer hemmavid. Bra service, normala storlekar och reorna gäller ordinarie plagg och inget inköpt reasladderskräp. Jag är väldigt nöjd och det gick fort också, jag blev färdig på 2 timmar och 57 minuter, 3 minuter innan P-tiden gick ut.

Eftersom min lön inte kommer förrän i morgon fick jag låna makens kreditkort - i reserv OM mina pengar tog slut... hm... Fast enligt mitt sätt att räkna har jag egentligen inte lånat något, för han trodde att han hade 2000 mindre än han hade och då kan han ju inte heller sakna något?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, naturligtivs kan han inte ens hävda någon form av äganderätt till pengar han inte trodde han hade. Osviklig logik. Var bara iskall och håll fast vid det.

Ilva sa...

BILDERBILDERBILDER upp till bevis!

Humlan sa...

Jasså!? Är det den nya matematiken som lärare använder i dagens skola...

Men dessa affärer låter trevliga, man kanske skulle göra en liten shoppingresa...

Anonym sa...

Är man gifta så delar man på allt. Men inte på snuset vill jag tillägga! Han får ha olaster/olater för sig! Jag ha mina laster för mig! som lax, löjrom och chocklad..

Anonym sa...

Va??? Är vi större i Skåne?

Anonym sa...

Självklart saknar han inte dom pengarna. *skratt*

Bloggblad sa...

Susanne: Jag förde inte statistik - men jag såg många. Fast jag såg smala också. Var lugn.
Men i Norrköping finns det affärer för oss som passerat XS...

Det kommer bilder! Och tack för ert stöd. Jag frågade igen nu när han kom hem hur mycket han hade... han sa det han trodde - och jag sa att det stämmer. Nu....:)

Anonym sa...

Kläder är kul...men fy så tråkigt att handla. Jag köpte dock två nya plagg när jag var på hundutställningen. Ett par ljusbeiga piratbyxor (med för lite fickor) och ett par shorts (med mycket fickor...bra när man har hund). Han, försäljaren, tog bara 100:- per plagg. Så det kunde jag bara inte låta bli.

Bloggblad sa...

Gunnel: Jag brukar tycka att det är tråkigt för att jag har så dyr smak att jag inte har råd med det jag vill. Eller också är min storlek slut.

(*fnissar* tanken gick direkt till den Svarta Påsen, nerstoppad i fickan...)

Anonym sa...

Vad kul att handla kläder! Vad mycket fint du köpte. Själv leter jag igen mina gamla plagg som är nedstoppade i källaren, sånt som jag lessnade på för ett antal år sen. Tack och lov slängde jag dem inte när vi flyttade. Nu kommer de till användning igen. Jag kör lågbudget denna sommar. Har inte haft någon inkomst detta år, då blir det gammalt som gäller. Fast just nu är de som nya.

Bloggblad sa...

Eva: Här var det lågbudget under de två år när jag var hemma frivilligt... så det finns stora tomma luckor - i år slängde jag alla utnötta grejer. Utom dem jag slafsar runt i hemma i ensamheten...