Statcounter

måndag, januari 22, 2007

TACK

Tusen tack du okända (hm... jag anar nog vem i alla fall!) läsare som skickade mig en härlig cd-skiva med körmusik! Jag blev jätteglad och mycket förvånad över vem paketet med de exotiska frimärkena kunde vara ifrån. Eftersom jag inte vet säkert och inte har namn eller adress, tackar jag här!

Ibland undrar jag varför jag håller på med bloggandet trots att jag bara skulle fördriva tiden ett par veckor förra sommaren... En fråga om varför man bloggar har studsat runt här och där i bloggvärlden och jag har funderat länge. Mitt svar måste bli att jag är så fåfäng att jag blir jätteglad över kommentarer och mail, och att det är så många som läser här. Många nya vänner har det blivit - och flera "systrar" som jag mailar med om sånt som inte får vara med i bloggen.

En del läsare försvinner - men det tillkommer ungefär lika många nya... sen jag började har faktiskt statistiken legat på samma nivå hela tiden. Och jag har fullt sjå att hinna besöka de nya.

Först igår märkte jag att jag fanns med på nyligen.se:s 50-i-topplista och det både gladde och förvånade mig stort. Klart att det gav mig en kick att hänga kvar ett tag till.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande få veta när den .. kanske är det någon som är kär i dig?

Grattis till topp 50 placeringen. jag är lite fundersam själv också.

Anonym sa...

Spännande att få paket som man inte riktigt är säker på vart de kommer ifrån. Och kul...med topp50-placeringen.

Fria Foten sa...

Man blir liksom fast på något vis. Men det rä ju himla kul med alla "polare" man får och jag tycker att man lär sig mer om Sverige,eller hur??

Bloggblad sa...

Anne-Maj: Hehehe, det tror jag dock inte. Att du är med på 50-listan är väl inte så konstigt! Det är ju jätteintressant att höra om din verklighet - så lik och så olik oss som hör och ser.

CW: Jag anar ju ändå - med tanke på frimärkena och på kommentarer jag fått som jag pusslat till det landet...

Flaxa: Ja, framför allt tycker jag det är kul att få så många inblickar i olika människors liv. Lätt hänt att det blir för mycket surfande....

Anonym sa...

Förr satt jag och spelade kort på Blip.se Där blev jag "bekant" med ett gäng kortspelare uppe i Norrland. Den ene av dom skickade trisslotter vid jul och påsk (tyvärr ingen vinst) och sen har han spelat in en CD-skiva med roliga och fina visor på. Så visst blir man glad när man får något så där helt oväntat.

Sen grattar jag dig till din placering på listan...den är du värd

Tankevågor sa...

Det var roligt att se att man träffat så många på den där listan i verkligheten. Tycker som du att bloggandet har gett många nya vänner. Tack för ditt senaste mail förresten!
När kommer du till Stockholm nästa gång? Skulle vara roligt att ses. Du har ju en vinst att hämta in kommer du väl ihåg?

Vonkis sa...

Kan inte göra annat än att hålla med i allt som sagts. Grattis till placeringen och bloggar gör jag för att jag kommer i kontakt med så många olika människor då :-)

Saga sa...

Grattis till placeringen :)
Och vad kul att dottern din börjat blogga !!!
KRAM!

Elisabet. sa...

Bloggblad: sa jag nångång att cd-skivan som du så snällt skickade, den gick inte att spela ., det hände inget alls på den?
Har jag redan sagt det, så glöm det ..-)

Bloggblad sa...

Elisabet: Nej, det har du inte sagt. Men pröva i en annan cd-spelare, det finns såna som inte tar emot hembränt - den tror det är piratkopia. Jag testade på min innan du fick den. Och - det ÄR inte piratkopierat, det är bara eget material.

Londongirl: Jag hör av mig!

Gunnel: Tack. Tur att kortspel inte är nåt för mig med min dyskalkyli... då hade jag väl blivit fast på ett ställe till.

Vonkis: ja, visst är det kul. Och grannsocknes finns de ibland...

Annika&Saga: Tack - gissa vem som tjatat på henne...

Anonym sa...

Grattis till placeringen! Och den talar ju för att du måste fortsätta blogga, eller hur!!?

Bloggblad sa...

eva: Det blir svårt att låta bli... ja!

Linda sa...

Jag drattar in lite här på slutet...
Och jag kan bara hålla med.
När jag skrev mina första rader så trodde jag aldrig att jag skulle få så många fina, rara och roliga kommentarer, det är lika roligt varje gång.
Det blir liksom kafferep varje dag :)

Jag har börjat använda "liksom" skitmycket nu. Fy på mig!

Bloggblad sa...

Linda:"Liksom" är ett av mina sorgeord... alltså jag missbrukar det och har gjort sen jag var ung. Fast jag tänker mig för när jag pratar offentligt då va liksom... (Och som jag avskyr när jag hör mig själv säga "då" på slutet av en mening, då...)

Anonym sa...

Visst är det kul att blogga och att få respons på det man skriver?! Hoppas du kommer att blogga länge till!

Linda sa...

Men så bra, då är jag liksom inte ensam, då...

:)

Bloggblad sa...

Junitjej: Jo - det är kul. Men jag kämpar en del med det dåliga samvetet för annat nyttigt jag borde gjort i stället.

Lindalotta: Det är sällan man är ensam om sina dumheter... eller annat...