Statcounter

tisdag, februari 20, 2007

Nu ska vi se...

...om det är sant att tro kan försätta berg. För i så fall är det en baggis med mitt skrivbord, det är bara små kullar. Vi gör så här: Jag åker till barnbarnet i Linköping nu och tar en raid med flickorna på IKEA, och under hela tiden ska jag tänka positivt och bara trooooo och så när jag kommer hem ser det ut så här:För så såg det ut för något år sen när jag alldeles själv, helt utan tankeexperiment röjde manuellt.
Ni som var här i går vet ju vad jag sysslade med då - och bland alla exotiska föremål (den röda nålen har ingen gissat på!) hittade jag några fina pärlor och med några stickbloggsidéer i tankarna satte jag mig med de här ljusblå igår i stället och struntade i sjungfujandet och satsade på återvinning. Garnet är en hittad rest från en tröja anno 1989. Jag tror att dottern ska få de blå, (som ser snyggare ut på än i fritt tillstånd) den röda hör till muddsjalen som jag numera trär på ett annat sätt och då behöver jag extra muddar.
Och detta lämnar jag nu med stark tro över till något slags mental verksamhet:

10 kommentarer:

Fria Foten sa...

Du har inspirerat mig. STickkorgen har åkt fram. Ska bara gå bort till den "jätteexklusiva" affären på Sk.bergagatan och köpa garn. Ska göra en stor trekantssjal i stora storlekar. Ska jobba natt i morgon på Blå Porten. Kan behöva något att göra då, om inte de gamla bråkar förståss!

Anonym sa...

Den ser härlig ut, meeen en sak är jag såååå lycklig!!!!! Du och jag har något gemensamt: musen på vänstra sidan om datorn! Halleujua!

mossfolk sa...

Men samma tjusiga bild på datorn fortfarande :)
Fungerar det måste du låta oss veta, då ska jag också börja tillämpa den metoden!

Linda sa...

Hur kan du sitta där utan att välta ner något??

Blir lite sugen på att sticka, jag med... :)

Anonym sa...

Jag tror ändå att i all oreda har du ordning och reda. Du vet säkert var du har allt som du söker...och det är det som är det viktigaste :O)

Humlan sa...

Snygga handledsvärmare/pulsvärmare! Jag har stickat mina lite för stora, så att de kasar ner över händerna, så jag får nog sätta mig och göra några till.. ;-)

Bloggblad sa...

Flaxa: Hon en del vardagsgarner och även sånt där fluffgarn, men jag brukar åka till de två som finns i Nrkpg, båda välsorterade - den ena flott och överskådlig och dyr, den andra trång och bökig och billig.

Anne-Maj: Jag är högerhänt men har fått musarm, och om jag kan stoppa gaffeln i mun med vänster hand, spela gitarr och piano med den så tänkte jag att jag måste kunna "musa" också. Det går utmärkt.

Karin: Tyvärr - det hade inte ändrt sig nåt. Eller också tänkte jag snett bakåt, för makens skrivbord var städat när jag kom hem... Jag ska byta bild nu.

Lindalotta: Åååå, jag kan tränga ihop mig hur småttigt som helst för att slippa röra högarna...

Gunnel: Hm... vissa saker vet jag - men det försvinner en hel del också...

Humlan: Tack! Kan du inte köra dom i varm tvätt? Eller sy ihop så du får ett hål för tummen? Resår?

Annika sa...

Sådana där pulsvärmare hade min kära mamma stickat åt mig i julklapp!!! Det är verkligt härligt att ha dom på sig kalla vinterdagar.
Hi, hi..sådär ser mitt skrivbord också ut. Tur att man har en laptop så man kommer ifrån eländet :-)

Elisabet. sa...

Jaaa, det ser ut som hos mig.


På den undre bilden.

Bloggblad sa...

Annika: Jag har ingen laptop... så jag sitter mitt i röran. Och tänker på hur skönt det vore om det var prydligt...

Elisabet: Men betänk att jag har mer än 100 kvm mer att sprida ut alla mina förbaskade papper på...