Statcounter

söndag, maj 27, 2007

Amen!

Till detta säger jag: amen! Men jag vill göra ett tillägg: Det hade hjälpt att vara invandrare och/eller lesbisk och bo i förorten också!

Tack Pale Green Woman för länken!

13 kommentarer:

Humlan sa...

Det är inte utan att även jag har funderat på vilka som får publicera böcker..

Bloggblad sa...

Att det handlar mer om att författaren ska vara intressant/spännande/känd, har jag anat länge....
Vem är intresserad av en halvgammal tant utan skandaler...?

Anonym sa...

Jag har varit det... men skrev tyvärr skrev jag inga böcker då, men det hjälpte i en annan karriär :)

Bloggblad sa...

Hannele: Invandrare... Hisingen=förort... men sen... blir jag ju nyfiken...

Evas blogg sa...

Håller med! Jag är så less på alla dessa kändisar som skriver böcker och säljer stora upplagor, p g a ett gigantiskt stöd i marknadsföringen. Och ofta skriver de urdåligt. Men kändisskapet säljer!

Strumpstickan sa...

Ja jösses, alla kan ju inte skriva kriminalare heller... 'suck'

Bra artikel!

Anonym sa...

Ja, visst är det svårt!!! Utan stort stöd från förlaget lär man aldrig komma upp i några siffror, varken när det gäller antal recensioner eller sålda ex. Marknadsföring är vad som ger resultat. Och det kostar stora pengar. Så tyvärr ... där står man.

Bloggblad sa...

Eva: Ibland får jag känslan (räcker med att titta på tv för att få den...) att allt går ut på att vara ung och kändis. Som om livet inte hade något värde annars...

Strumpstickan: Det är bara deckare som säljer. Enligt Leif GW P finns det ytterst sällan nåt enda som stämmer med verkligheten i dessa deckare....

Ö-råttan: Jag hörde av mitt förlag att de hade fått en helsida i en stor kvällstidning om en matbok de gjort - den artikeln sålde inte en enda bok... Så det är inte alltid det hjälper heller.

Men nu ringde en av mina tonsättare - han har fått mail om att låten om Himlen som jag lagt på Myspace är den vackraste h-n hört, och därför kom han ihåg den och har arrat den till en begravning på fredag (som jag inte hinner bevista)

Anonym sa...

Hade man ev varit okänd lesbisk författarinna med dålig PR och med innebärande task(!)ig försäljning kunde man t ex säja ah män. Men OK, det ÄR svårt att få sina alster uppmärksammade om man inte har skitpressens stöd och bilder av bröstförstorande operationer.
Kämpa på. Det finns trots allt intelligenta läsare härute. Och vi rekommenderar till varandra. Muntillmun metoden fungerar fortfarande men är litet mer långsam kanske.

Anonym sa...

Halvgammal tant utan skandaler. Hm.

Skjut ner grannens strålkastare - helst i dagsljus - (DU VET ATT DU VILL !) samt offentliggör dina besök på herrtoaletterna så är "utan skandaler"-grejen fixad. Garanterat förstasidematerial, om än bara lokalt. Men man måste börja med baby-steps.

Vad beträffar halvgammal, tja, det är ju svårare att ändra på, men är du inte ändå glad att du fortfarande är här & med?

Bloggblad sa...

Anonym: Till viss del gäller munmotmunmetoden men det räcker inte att leva på. Senaste royaltypengarna lär jag inte leva mer än en helg på heller...
Vad gäller bröst är det lite retfullt,för material så det räcker utan plast har jag - men tyvärr har jag inte mina meloner på samma ställe där dom sätter silikontuttarna... utan en våning ner... :)

Kulsprutan: Tack för tipsen! Nu har han släckt den! Och jag lovar - varje gång vi hör att de är ute, kommer någon i vår familj att högt påpeka: Titta, han släckt flaggstången.... för jag gissar att de hör oss lika väl som vi hör dem...

Men nu när jag ska ta över församlingsbladet får jag nog sköta mig...

Jodå, visst är jag glad att jag inte dog medan jag var ung och vacker och lovande....:) Och de som bara lovsjunger de yngre kommer ju att drabbas av ålder de också....

PGW sa...

Jag ska beställa en bok om hur man syr korsetter, ska vi prova att omfördela dig lite? ;-)

Bloggblad sa...

PGW: Hm... men någonstans måste det ju ta vägen... så antingen får jag valkar under hakan eller nere vid knäna... vilket är att föredra, tro...
Och så måste jag ju andas också, eller bygger du in en respirator?