Statcounter

onsdag, augusti 01, 2007

Mina favoriter

Jag har flera gånger tagit små glädjeskutt i stolen när jag sett att jag blivit vald till en av fyra favoriter hos mina favoriter - och utmanad att berätta vilka mina fyra favvisar är... Men jag är ju som lärare fostrad att inte framhålla någon framför någon annan - även om jag självklart klickar lite oftare på en del. Här kommer alltså hela min favoritlista - de som inte pingat på länge eller de som inte pingar på nyligen.se får inte vara med trots att jag har dem på annat håll... det får vara måtta på det jobb jag lägger ner...

I den ordning ni pingat - senast överst: (varför några har olika färg vet jag inte - men det går att klicka även på dem jag fick fylla i med svart)

Nina på Johangården
Strumpstickan
Matildas Fikarum
Sassas samlade svammel 2
Pale Green Woman
LindaLotta
Life in the Suburb
Grått och rött och livet där emellan
rolfner.se
Elisabet
Tankevågor
http://www.lotten.se/
Akut tvekan
Batbut
Anne-Maj
Växthusbloggen
Motvillig blogg
klimakteriehaxan
Humlesurr
Gunnel
morgondimma
Evas blogg
Monica m yffen
En liten tant
Annelas myshörna
Matnjutning
Vonkis
Blyger
Cornelia
Inga M
Mitt liv som Jubbe
Giraffen197
qi - ord och bild
atiR
Översättarhelenas blogg
Ingelas skrivbok
Hedgrens lilla låda
everyday life
Marskatten

Uppdatering: Rätt ska vara rätt - de som ligger i en annan lista kommer här: (Pladdertanten käkade jag förresten lunch med i går nere vid kanalen!)

http://annemariekorling.blogg.se/
http://pladdertanten.com/blogg/
http://cessistickar.blogspot.com/
http://nicolinefadernegarden.blogg.se/
http://rutan.blogg.se/
http://annaamattsson.blogg.se/

Mer uppdatering:
http://www.annikabryn.blogs.se/

22 kommentarer:

Lena sa...

:) tackar... jag kan se, det jag trott, att vi är många som möts på ungefär samma ställen.

Bloggblad sa...

Panter: Ja, det har jag ju sett - men hos vissa finns det namn jag aldrig sett hos någon annan - och hos några av dem jag lagt till nu har jag inte sett nån av "mina".

Anonym sa...

Inser ju att jag skulle gjort som du och lagt dit hela min lista. Men, jag har några som vill vara hemliga och osynliga så då kommer inte de med.

Asch, listor... det går inte att vara rättvis i listor. Och egentligen är det fel att rangordna i listor. Jag sa i min listning att alla var på första plats. Sen valde jag med mycken möda och många suckar ut fyra stycken.

Tankevågor sa...

Vad glad jag blir att jag får vara med här hos dig! :-)

Håller med Nina att det är jättesvårt med såna här listor.

Anonym sa...

Jaha.....

Elisabeth sa...

Dessa listor känns för mig litegrann som om.."så synd om de sånger som aldrig blir sjungna"!

Har också lite svårt att förstå det egentliga syftet med en sådan här "tagen-lista", men självklart måste ju alla få göra som de vill!

Ha det gott..

Strumpstickan sa...

Nu skäms jag, jag kunde ju gjort så också för du är verkligen en av mina bästa favoriter:))

Bloggblad sa...

Nina & londongirl: Det är omöjligt att välja ut ett par, tycker jag.

ab: Du finns inte på nyligen längre! I alla fall hittar jag dig inte, så din blogg går jag alltid in i via rolfner.se Men jag ska förstås åtgärda - ursäkta slarvet - du har väl ändå märkt att jag är inne hos dig ofta?

Elisabeth: Välkommen hit! Kanske har jag varit inne på din carpe diem... är inte helt säker, tror att det finns fler som heter så.
Jag har en viss motvilja mot listor - en del är kul, men oftast tar de lång tid att skriva och är bara intressanta just för mig.

Monica: Äsch, inte ska du skäms! Jag är så glad att du kommer hit!

Hedgren sa...

Snyggt jobbat, Bloggblad! Håller med Elisabeth. Tror att hon också blivit "klappad" men avstått från att lista fyra stycken...

Anonym sa...

Nej, jag pingar inte...

Själv vågar jag inte göra någon lista alls, just för att jag är rädd att glömma någon. Jag vill egentligen, jag är tacksam för att andra har listor i marginalen på sina bloggar, men...

Tack för att jag fick komma med! :-)

Bloggblad sa...

Hegren: men som du såg hade jag glömt en i alla fall! Fast det hängde på pingningen!

ab: Klart att du skulle vara med! Jag har så många favoriter och hinner inte med mer surfande, så det är bara via MR som jag går in på din, risken är ju stor att jag hittar mängder med kul bloggar - och då får jag inget mer gjort.

Anonym sa...

Jag har inte satt mig in i hur man pingar. Jag tycker att tjusningen med bloggar är att läsa många och se hur och vad andra människor har att förtälja. Det kan ju bli som en resa både när och fjärran. Det skulle bli trist om man bara hade en enda att läsa. Vi verkar i alla fall att umgås i samma forum.

Bloggblad sa...

Nicoline: Har du tittat på www.nyligen.se - där ser man vilka som uppdaterat, och när man gör sin egen lista (jag går förstås alltid direkt till min favoritlista) ser man snabbt vilka som skrivit nåt under dagen.
De som glömmer att uppdatera... får finna sig i att jag inte läser på ett tag.
Har jag inte tid att läsa så många, då går jag bara in på dem som svarat hos mig.

Susanne sa...

Annars kan man ha en lista på google reader. Där har jag mina favoriter, och de syns där även om de inte pingar på nyligen. Bara man har rss på bloggen så funkar det. Och det har ab. ;-)

Bloggblad sa...

Susanne: hm... google reader... känner inte till. Men jag klarar mig en bra bit på de listor jag har.

Mette sa...

Oh jag var med! Tjohooooooooooooo!! Jag är äntligen någons favorit!
Tack kära syster! = )

Bloggblad sa...

Mette: Självklart är du en favorit, det har du varit länge - ända sen starten. Nej, ännu längre - ända sen vi träffades via Skrivarsidan!

Anonym sa...

Se där ja,, där hittade jag mej själv. Najs!
Olika färg,,, dom ljusblåa har du inte besökt, när du besöker dom blir namnet rosa.

Bloggblad sa...

atir: Avslöjad? Det beror lite på när de har uppdaterat. Jag går inte in annars. Glömmer man pinga så glömmer jag gå in.

Sen var det mer blandade färger förut - vet inte varför de har ändrat sig.

Anonym sa...

Men oj - jag var här och läste om ditt syende, ditt boktänkande...och så såg jag detta. Jag bugar, tackar, bugar och niger. och tackar. Men tack så myckert. Ticketack. Anne-Marie Körling

Bloggblad sa...

A-M K: Klart att du tillhör favvisarna! Fast du lägger ut nytt så ofta att jag inte riktigt hänger med i svängarna. Det är "problemet" med flera av mina flitiga favoriter.

Klimakteriehäxan sa...

Kul att finnas med på din lista. Själv har jag inte lagt upp nån - tycker att jag är hyfsat flitig i kommentarsspalten, så jag hoppas och tror att man (t ex du) märker att jag är en återkommande gäst!