Statcounter

onsdag, juni 25, 2008

Shoppingtur med tur och rundtur

Ser inte så mycket ut när jag tömt mina påsar... men mycket blev det efter denna heldag... Och snart kommer ett rejält resereportage från värsta shopping- fika- och kulturrallyt.... Vad jag köpte? Njae, det får vara en hemlighet, men jag är väldans nöjd eftersom jag hittade vad jag letade efter (och lite till) och jag kan väl säga så mycket som att de där extrapengarna från STIM.... de finns inte mer...

Som sagt... när jag bara hängt upp mina inköp och fått i mig lite mat (det tar på krafterna med ett sånt här marathon!) så återkommer jag med resetips!

6 kommentarer:

Morgondimma sa...

Det är en härlig känsla när man är nöjd efter en shoppingtur

Lilla B sa...

Det här är ju värsta klipphängaren.
Eller fyndgaljen, kanske...

Anonym sa...

Jag borde åka in till stan för att kolla in rean...men jag brukar aldrig hitta något då. Jag behöver lite nya t-shirts och linnen, för visst blir det lite mera värme igen. Sen skulle jag behöva en ny bikni....och skor och sandaler skulle också sitta fint. Fasiken jag får ta och vinna lite pengar ser jag :O)

Emelie sa...

Grattis till en lyckad shoppingtur :) Jag vill också handla, men allt farande utomlands har grävt ett litet hål i plånboken och jag får gå med trasiga kläder :P
Här handlar det om prioriteringar. haha.

Anonym sa...

Å så trevligt med en shoppingtur med lyckat resultat.
En mycket tillfredsställande känsla brukar infinna sig efter en sådan resa.
Och du har ju inte tagit av "egna pengar" eler hur?

Bloggblad sa...

Alla: Det kommer mera... och helt visst är att det inte blir så värst mycket mer shopping i sommar... Skor och byxor är himla jobbigt... vet inte hur många jag provade innan det lax...:) (har ju lärt mig en del!)