Statcounter

tisdag, juli 07, 2009

Klart!

Nu är i stort sett allt tillbakaplockat, några grejer får vädra sig över natten också.

Men, egentligen tycker jag att den här bilden inte alls ser lika hemtrevlig ut som före-bilden... Fast jag lovar att det känns luftigare och trevligare att gå in där! Och om ett halvår ser det garanterat hemtrevligt ut igen. Det var några som tyckte att jag hade väldigt mycket kläder... betänk då att det är för hela året, för fritid, skola, firmajobb, kalas, begravning, fest, värmeböljor och köldknäppar... Speciellt det senare är jag rustad för med ganska många varma goa sjalar. Ganska många plagg har hängt med i mer än 10 år dessutom, och det jag inte använder går till Myrorna (fast inte av sig självt).

I morgon hoppas jag på mulet väder igen (och jag tror att jag får det) för då ska skrivbordet bli klar. Det blir dock inga bildbevis. Det får vara nån måtta på att lämna ut mina slarviga sidor.

16 kommentarer:

Cecilia N sa...

Hurra för din insats!

Klart impad.

Bloggblad sa...

Cecilia: Åh, vad skönt att någon är impad! Att jag för en gångs skull har riktig ordning nånstans där ingen normalt ser (vardagsrummet = representationsdelen är alltid i skaplig ordning OM nån skulle komma oväntat)

Monica Hansen sa...

Kläder är kul! jag har också en egen klädkammare:)

Nina sa...

Visst är det skönt när man fått ordning i garderoben/klädkammaren...

Inser att jag måste gräva lite på mitt skrivbord igen. Vet inte hur bra-att-ha-lappar och kom-i-håg-lappar hamnat där och förökat sig. De har säkert något fuffens för sig om nätterna.

Elisabet. sa...

Här finns en enda garderob och den är inte stor och ändå är där plats över ..-))

Jag skulle lätt kunna gå i samma kläder jämt och ständigt, om jag tycker om dem .., men får för skams skull variera mig lite.

Lite ..-))

(Ser på mina semesterbilder att jag har haft samma kjol hela tiden .., haha!)

Lilla B sa...

Det var ett imponerande och väl genomfört projekt.
Här ska samtliga fönster tvättas som sommarens projekt.Det låter som en promenad i parken men det är inte riktigt så. Lösa innanbågar och förskräckligt många fönster. Hälften av dem har 8 smårutor i varje båge. Skjuter upp och skjuter upp ...

Eleonora sa...

Vilken lyckokänsla och frid det måste ha fallit över dig efter denna stora arbetsinsats! Det brukar kännas underbart när garderoben är fixad och det bara är att plocka ut nytt och fräscht - så länge det nu varar.

Fick du mycket kläder över till Myrorna? I så fall blev dom väl glada.

Nu när du har vanan inne - välkommen till mig och upprepa proceduren!

Ha det nu så gott och NJUT! Kram

Bloggblad sa...

Monica: Jag gillar ju kläder också… men det har nog framgått tidigare.

Nina: det blir som renare och mer ordning i själen också… skrivbordet ja… visst är det nån form av förökning där!

Elisabet: På sommaren när jag är ledig blir det likadant: ett par favoriter som är på i stort sett hela tiden, så sommarkläder är det jag har minst av!

Lilla B: Du minns väl hur jag gjorde? Lät ett proffs utföra jobbet, och det ångrar jag inte. Vi har visserligen inte lösa innanfönster, men tvåglas och smårutor.

Eleonora: Den stora städlyckan har inte infunnit sig än, men snart… bara jag gjort klart skrivbordet, och nu ska jag ta itu med det efter en varm och skön promenad.
Men… jag tror jag nöjer mig med eget röj, även om jag tror att det skulle gå snabbare att fatta släng-beslut hos någon annan

tant lila sa...

Så imponerande och vilken ordning! Det var kanske en bra idé att lägga ut röran!
Din kommentar på min blogg for iväg innan jag hann svara.
Det är naturligtvis otroligt svårt att bli utgiven på ett av de stora förlagen, och jag skickar in till ett i taget, har jag bestämt, nu är manuset på det första.
Här är jag lite fatalist, om Gud vill...

Marianne sa...

VARFÖR har jag inte läst hos dig varenda dag sedan jag började läsa bloggar? Ja det är en fråga man kan ställa sig. Nå, det är slut på det nu, i forsättningen kommer jag att hänga här så du blir trött på mig!

Jaså är det så man ska göra för att det verkligen ska bli av att rensa garderoben? Jag kanske får pröva det tricket jag också ...

Hälsningar från Kairo!
Marianne

Bloggblad sa...

tant lila: Ordningen är temporär, är jag rädd för, men jag njuter så länge den varar.

Bra att du inte ger upp lika lätt som jag gör...

Marianne: Ja, det undrar jag också! Var har du varit under hela mitt bloggarliv?
Och ja - jag skulle tycka att det var kul om några fler röjare hakar på.

Jag tror att jag varit inne på din blogg några gånger, hittat dit via Musikanta. Vi Mariannor måste ju hålla ihop!

Bloggullet sa...

Ett bra tips du hade att lägga ut röran och få oss att tjata att du ska bli klar.;0)
Sen har du ju klart bevis på hur duktig du varit genom fotona.
Kram

Bloggblad sa...

Bloggullet: Nu kände jag pressen på mig att bli klar...
Och i den sena timmen har jag avverkat ytterligare en halv meter av mitt ca 5 meter långa skrivbord. Kanske blir jag klar med den sista metern i morgon?

Anonym sa...

Så duktig du har varit och så fint det blev.
Själv har jag inte börjat än - vi har +30 och det fattas energi för dylika projekt just nu.

Kulsprutan

Amber sa...

Wow! Vad duktig du är!! Det där ett hästjobb!

Jag har samma sak kvar + skrivbordet och alla bokhyllor. Usch! Håller helt med om att det tar på krafterna. Det gör det både när man håller på och lååångt före. Psykiskt, precis som du säger.

Känn dig nöjd! Du är beundrad!

Bloggblad sa...

K-sprutan: Då har du en bra ursäkt i alla fall! Jag är SÅÅÅåå nöjd nu, och ännu mer om ett par timmar när hela skrivbordet är rensat och röjt... (hoppas jag) Det regnar så jag vill inte ut.

Amber: Ja, initialsvårigheterna är hemska att komma över.... men nu är jag SNART klar.

Sen väntar andra röjprojekt, men det här var värst med 5 meter skrivbord och ett antal kilo papper, resten är mer begränsat till en timme per grej.