Statcounter

fredag, oktober 30, 2009

Tack, men nej tack.

I dag såg jag i lokaltidningens horoskop att något skulle ge mig mycket energi och jag skulle få mycket gjort... men faktiskt, efter en vecka där jag slitit som ett djur med alla inkommande notiser till församlingsbladet, några hastigt nedkladdade på papper, några halvfärdiga per mejl... och några som fattas (som vanligt) vill jag inte ha nån mer energi så där plötsligt... orkar inte.

På lediga stunder har jag skrivit texter till Projektet så tangenterna har blivit varma och hjärnan riktigt mjuk.... Så nej tack - jag vill bara ligga på soffan och softa i helgen. Vill inte ens bli pigg i ett huj, för då hittar jag bara på nåt mer... Ska nästan bli skönt när skolan börjar på måndag, då brukar jag unna mig att vila en stund när jag kommer hem.

Låter jag som om jag klagar? Alls icke. Jag har haft jättekul med Projektidéerna som bara väller på - men ett och annat fult ord har jag nog tänkt över dedäringa som inte fattar att deadline är deadline.
Folkparken i Norrköping - från bilparkeringen vid kyrkogården där jag har mina föräldrar.

Kanske hinner jag läsa en och annan blogg i helgen - jag måste erkänna att det går ganska snabbt att komma ifrån bloggarlivet...

22 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Önskar dig en lugn och bra helg!

Anonym sa...

Kul att du är tillbaks på bloggen efter en paus - men mer energi önskar jag dig alltså inte enl begäran.
Men haenbrahelg-önskan hoppas jag är välkommen :)

Kulsprutan

Hannele på Hisingen sa...

Trevlig helg.

Bloggblad sa...

Monica + k-sprutan + Hannele:

Tack - jag har sovit en timme och tänker fortsätta att göra ingenting... jo, förresten, kanske ska jag tända en brasa och sticka lite vid teven... Korka upp en flaska vin till krabban... väcka gubben som också har somnat...

Bloggblad sa...

Det låter visst som om jag fortfarande sover... kanske gör jag det, vet inte säkert...

tant lila sa...

Ha en skön allhelgonahelg och vila dig nu! Och grattis till guldklockan också!Det är inte illa!

tant lila sa...

Ha en skön allhelgonahelg och vila dig nu! Och grattis till guldklockan också!Det är inte illa!

Vonkis sa...

"vill jag inte ha nån mer energi så där plötsligt... orkar inte."
Veckans citat!

Ha en underbar helg.

Bloggblad sa...

Tant lila: Hoppas att du också får en skön helg - min har i alla fall börjat bra med krabba och vin och godis och brasa och ljus... och Idol.

Vonkis: Hm... det blev visst rätt märkligt, va?

Ha det bra du också!

Nina sa...

Hoppas du får en lugn och mysig helg!

Elisabeth sa...

Nu har jag lyssnat på vinnarpsalmen... och den var otroligt vacker! Men jag är ju egentligen inte speciellt förvånad - du har vacker-genen inom dig, vet jag ju, och "... gå med mig hela vägen.." var ord som gick rakt till hjärtat.
Stort grattis, min vän...

Varm kram... och ha en fin helg, tillsammans med de dina.

Bloggblad sa...

Nina: Samma till dig!

Elisabeth: tack ska du ha! Kan tänka mig att den passar till dig och kanske även dottern. Jag skrev den rakt ur hjärtat, hade inte alls tänkt på nån tävling och trodde inte den hade nån chans att komma med alls när jag fick veta att den var inskickad.

Stor kram till dig också!

Klimakteriehäxan sa...

Trevlig helg! Du kan ju inte lämna bloggarlivet vind för våg, hur skulle det se ut?!?

Bloggblad sa...

k-häxan: Det hade jag inte tänkt, men det gick som sagt fort att hoppa över bloggläsarstunderna... Men en och annan slank ner som belöning när jag gjort nåt klart.

Tankevågor sa...

Du är väl värd din vila nu. Brasa, vin och lite stickning låter helt perfekt. :-)
Ha det gott både du och gubben!
Varm kram

Bloggblad sa...

Londongirl: Jag fortsätter med den hasande modellen idag... fast en promenad ska det bli innan kören ska sjunga på minnesstunden.

Annika sa...

Ha nu en riktigt vilsam helg! Det låter som om det är just det ni kommer att få också, härligt!
Här blir det inte vilsamt, iallafall inte ikväll, det är ju halloween och den helgen är ju enormt stor. Ser fram emot kvällen lika mkt som barnen...
Ha det så skönt!!

Eleonora sa...

Lycka till du med Församlingsbladet! Vi vet ju att du alltid har mycket att stå i innan det är färdigt och klart, så all den tid du kan få till soffläge ska du minsann utnyttja!!
Ha det gott och kramisar

Musikanta sa...

Nu har jag suttit i precis tre (3) timmar framför datorn och endast hunnit med att läsa och kommentera hos lika många bloggvänner. Det är inte klokt vilken tid det tar!

På samma kyrkogård ligger mina farföräldrar och morföräldrar begravda. Vi hann med att tända ljus i lyktorna på deras gravar på återresan från Stockholm i lördags och även på mammas och pappas grav i Söderköping. Vi hade satt ljung innan, så det var fint där!

Bloggblad sa...

Annika: Jag hann bli ordentligt utvilad, det kände jag igår när skolan började.

Eleonora: Tack, det är inte alla som förstår jobbet med att få in saker på rätt plats och rätt stavat med rätt tider ...

Ingrid: Det går inte att ha så många andra "hobbisar" när man bloggar.

ullrika sa...

joo... det går fort att komma ifrån, men oftast ganska fort att komma tillbaka också! lite info (hos en del, mer hos dom som bloggar fem inlägg om dan) får man stå ut med att missa. det går säkert på ett ut åt andra hållet också!

Marianne sa...

Jag säger som du! Ingen energikick de närmaste dagarna, tack så mycket! Jag tänker a) ägna mig åt att läsa ikapp alla bloggar jag inte har hunnit med de sista veckorna och b) läsa trevliga böcker ända till på onsdag. För sen behöver jag all energi jag kan få, för då börjar flytteländet för min del.