Statcounter

söndag, januari 03, 2010

Förhalningsprocess...

Jag lyckas verkligen inte med alla mina projekt... Ni som har hängt med här ett tag minns kanske hur hånad jag blev för mitt filtningsprojekt med hatt och väska i samma stickade garn? Den som inte minns blir påmind här:

I går tog jag mig samman och sydde dit den filtade blomman med d:o blad på hatten. Och trots makens kommentar att jag såg ut som en 70-årig kärring, hade jag den på mig när jag gick ner till konserten i kyrkan igår kväll. (Bara drygt 11 år fel!)

Väskan... fodret och dragkedjan har legat i en plastpåse sedan förra vintern... och hankarna har inte blivit ditsydda heller. Men idag skulle det bli av! Jag har tänkt och fixat och trixat och sytt och pressat - men trots all tankeverksamhet blev det utochin när jag äntligen fått dit både dragkedja och ficka med hankar att fästa mobilfodralet i...


Ggggrrrrr... Efter en massa vändande och vridande och funderade: Ingen dragkedja! Men nu ska den bli klar. Om jag lovar här att lägga in en bild på det färdiga resultatet senast ikväll, så måste jag ju... vill städa bort tygrester och symaskin.

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Maken får nog ändra kommentaren till "en 80-årig kärring" om han inte ska ligga väldigt illa till hos mig i fortsättningen, haha...

Det är inget som helst fel på mössan - passar även till en 7-åring och en 33-åring som synes!

ullrika sa...

en hur snygg mössa som helst ju! tror maken antingen har fel på synen eller inte riktigt hänger med i svängarna. gissar på det sistnämnda!

Bloggblad sa...

Musikanta: Nej, mössan är helt okej, men jag har ju inte nåt hår som sticker ut, så därför ser jag lite rolig ut. Som en 90-åring... bäst att ändra åldern...

ullisen: Han är livrädd för att jag ska se tantig ut... men jag ÄR ju tant, brukar jag svara. Fast... jag är ganska kokett ändå.

Vonkis sa...

Låter som mitt filprojekt det där, trodde i min enfald att till jul, då skulle jag vara klar, med råååge. Nu blir jag glad om den är klar till årets jul.