Statcounter

måndag, juli 26, 2010

Vi ska ha roligt, sa gummorna de små...

Det gick inte att låta bli att gnola på en viss visa när vi drog åstad till huvudstaden... Och roligt hade vi. Så roligt att vi kunde ha hamnat precis var som helst på hemresan. Nästan synd, när vi nu ändå gick på fel tåg, att det inte gick till Norrland, eller åtminstone till Ockelbo, så vi hade fått se oss om i världen. Nu blev vi bara avslängda i Södertälje och fick vänta där i en kvart på det rätta tåget.

Men den okände karl som jag ringde upp och talade om för att han fått fel väska... hu! gissningsvis har han kollat numret och sett vad det var för en galen kärring som ringde fel och lät lätt hysterisk. Jag får väl gå med påse över huvudet när jag åker ner till stan nästa gång. För det var ju inte fel väska jag fick i det där panikbytet, jag hade bara glömt hur min såg ut, den hade nog bara gått upp lite i vikt... jag trodde det var kompisens - och ... näej... förklara hur galet det blev, det är det ingen mening med.

Kanske roar jag mig med att lägga in några glada bilder framöver... kanske roar jag mig med båtåkande... kanske med hantverksmässa... kanske packar jag bara upp väskan... Vi får se vad det blir. Ännu är ett par veckor fria från planering innan allvaret börjar.

18 kommentarer:

Lena sa...

:) Njut av de veckorna, de går ju så fort. Försmädligt att ta någon annans väska. Det har hänt här i familjen också (nej, inte jag). Jag packar också väskan i nästa vecka; mot S-holm och en tur på Ö-sjön. Det ska bli kul!

Fin profilbild!

Humlan sa...

Det låter som en rolig resa och visst var det nästan synd att ni inte åkte helt åt fel håll... Ska man hamna fel så ska man göra det i trevligt sällskap!

Snygga profilbilder du har både här och på FB!

Elisabeth sa...

Du vet väl att "det är de som går vilse, som finner de nya vägarna"? Tänk vad trevligt om ni hade åkt lite vilse upp till Norrland och Umeå? Då kunde jag ha bjudit på en fika på Gustav Garvares...!

Ha det fortsatt gott i sommarvilan, och lägg gärna ut fler båtbilder. Det är härligt att se, och man kan drömma sig bort en stund...

Varm kram...

Anonym sa...

Kul att du bloggade igen. Jag trodde att båten hade sjunkit eller seglat över Atlanten med tanten :o)

Fint foto på er tre damer!

Kulsprutan

Cicki sa...

Vad roligt ni verkar ha haft. Sådana där tokigheter och misstag lever man länge på sedan. Varje gång ni ses så blir det "Minns du när vi......".....:-)

Amber sa...

Har aldrig förstått mig på trick - väsktricket hade jag inte ens hört talas om... Alltid lär man sig nå't nytt på nätet. :-)

Marianne sa...

Hahaha, vilka äventyr ni är ute på! Och fel väska! Tänk, det hade kunnat sluta som rena thrillern om det hade varit stulna försvarshemligheter eller liknande i den : D

mossfolk sa...

Ni verkar ha haft det tokigt roligt, det verkligen hörs genom inlägget :)
Fin profilbild!

Vonkis sa...

*skrattar gott* Fel väska som inte var fel, eller hur det nu var. *skrattar lite mer*

Och du, värsta proffsbilden du har som profilbild.

Klimakteriehäxan sa...

Slutet gott - allting gott! Viktigast att ni hade kul och blev nöjda!

Bloggblad sa...

ALLA: Tack för roliga kommentarer - jag har varit ute på havet i flera dagar, åkte direkt efter hemkost, så jag har inte haft tillgång till några datorer, knappt ens telefon.

Men mer om både det och Sthlms-resan kommer!

Musikanta sa...

Du ska få en sån där Kinagrej att fästa på din väska av mig så du känner igen den till nästa gång. Jag tror att jag har någon kvar. Jag hör av mig.

Bloggblad sa...

Musikanta: Tack, det behövs nog när jag nu köpt en ny... som jag inte lärt mig känna igen än.

Margit sa...

Så dom "tre trallande jäntorna" klev på fel tåg!!! ja se SJ..det är iNTE ENKELT...för oss äldre"...jag skulle inte klara av att bestääla biljetter via datorn..som ungdomarna gör...
Bra att jag/vi har bilen och INTE beroende av tåg... SJ är inte att rekomendera...domkunde väl hjälpt "tanterna"..så att ni kommit på rätt tåg....nåja...förstår att det blev mycket tokigt...
kram!!!

nillas liv på pinnen sa...

Jag tycker allt att du ska ringa upp honom och förklara. Sen kan du återge samtalet här på din blogg! =)

Bloggblad sa...

nilla: Hej och välkommen, tror inte att jag känner igen det namnet.
Jag har förstås kollat vem numret gick till, och det var en f.d. kollega... jag träffar honom i mataffären ibland, då ska jag förklara för honom.

Bloggblad sa...

Margit: Det var faktiskt lite enklare att resa förr - eller var jag snabbare i huvudet?

Nu var det inte jag som var rese- och biljettansvarig, jag skötte hotellbokningen, jag litade helt på min kompis som brukar ha stenkoll.

Eleonora sa...

Hörru - dom där fria veckorna behöver du sannerligen så att du kan gå ner i varv - med eller utan påse på huve´!!

Men snyggare tjejer får man nog leta efter - och klart att ni blev "uppraggade" i stora staden!

Men .... sno en väska i ett sista försök .... ja, varför inte - kanske något för mig som åker tåg så ofta och fortfarande är single???

Hur ruskigt har du inte haft det ute på sjön? Eller på land? Har nog läst om dig på Facebook må du tro.

Allvarligt talat - ha det nu så bra på din återstående semestertid.