Statcounter

lördag, april 16, 2011

Skillnad

P.s. Mina blankrader vill inte blogger ta emot - så det är inte jag som gjort en enda textmassa. (Men med hjälp från en läsare fick jag ordning på blankraderna! Tack!)

Den här lördagen är så långt ifrån förra lördagen (beskriven nedanför) som det går att komma. Seg, slö, okammad, lat, trött, hasandes i tofflorna, halvklädd... Med andra ord: en kalashärlig dag utan kalas, krav och klockslag. Iddes inte ens åka till affären (som vanligt planerar jag aldrig mat i förväg) men fick ihop lite plättar, och en grävning i frysboxen gav en påse räkor till kvällen.

Lite rosslig och sträv i halsen, det är trist, men å andra sidan har jag klarat mig utan minsta snuva sen förra våren, så jag klagar inte. Än. Har ju en hel lovvecka framför mig att piggna till på.

Kanske någon minns att jag undrade över hur det skulle gå för mina "barn" som jag mailade iväg för en vecka sen - jag kan avslöja att det ena barnet klarade sig självt och står på egna ben, det andra barnet har jag fått plåstra om och kamma till och har nu skickat iväg det igen.

(För eventuellt nytillkomna läsare, det dyker upp såna lite då och då, kan jag berätta att det inte är människobarn jag skickat iväg, utan sångtexter som jag knåpat ihop med mycket möda och stort besvär.)

9 kommentarer:

Lena sa...

"Skrotarhelger" är bäst. Hoppas nu den ev. förkylningen försvinner i ett kick!

Bloggblad sa...

Lena: Det var ett bra uttryck! Förr blev jag stressad av att inget göra, men nu ser jag det som en investering i framtida hälsa.

Maggan sa...

Min son lärde mig att redigera så jag får mellanrummen där jag vill ha dem: Klicka på fliken html. Skriv
där du vill göra mellanrum. Publicera. Och vips! Mellanrummen är tillbaka.

Lycka till!

Bloggblad sa...

Maggan: Hej igen! Det ser v´äldigt tomt ut efter ordet "skriv", ska det vara tomt alltså? Jag brukar alltid (nåja, nästan) få blankrader genom att göra dem under den andra fliken. Jag ska testa!

Maggan sa...

Nej, vad konstigt. De tecken jag skrev blankades ut. Det ska vara Skriv "Mindre än"-tecknet br "Större än"- tecknet" utan citattecken.

Bloggblad sa...

Maggan: Men jag gick bara in och gjorde blankrader på html och se - det funkade! Tackar.

mossfolk sa...

Jag tycker att blogger är lätt inkonsekvent. Ibland funkar radbrytningarna prima och ibland får jag gå in och göra som Maggan...

Skönt hur som helst med en lugn helg. Förhoppningsvis är förkylningen raskt övergående så att du får en frisk lovvecka. Krya på dig!

Musikanta sa...

Vore bra om någon av dina bloggvänner kunde hjälpa mig med hur man kan få till förhandsgranskningen igen. Jag har försökt med mina egna, men ingen har något tips.

Jag måste alltså först publicera inlägget och sen redigera, jättjobbigt eftersom någon ibland har hängt på låset och läst innan jag har redigerat klart!

Bloggblad sa...

Jag brukar inte förhandsgranska, jag har inte hittat nåt sånt, jag bara lägger ut och går tillbaka och ändrar.