Statcounter

måndag, februari 13, 2012

Slutspel...

Är det slutspel det kallas när det är slut på spelandet? Jag har ju glömt att meddela att jag fick två lotter till - men att de båda inte gav ett dugg. Så nu är den spänningen över.

Men spänningen under helgen som gick (se nedan) gav tillräcklig. Med tanke på att det redan för flera år sen låg som en liten önskedröm att få skriva nåt mer än skolpjäser, så känns det faktiskt som en högvinst att höra mina texter sjungas så fint i De Geerhallen.

Inte förrän igår kväll fick jag höra att det varit urpremiär på en av sångerna i den där bunten med 22 söndagar som jag gjort texter till under förra året. Min "gamla" körledare sjöng den i en kyrka till ackompanjemang av kompositören. Hade jag gärna velat höra, men får hoppas på fler tillfällen.

11 kommentarer:

mossfolk sa...

Ja, men det det är förstås en högvinst. Verkligen. Och mer välförtjänt!
Fast lite spännande tycker jag allt att det hade varit om lottföljetången hade fortsatt ;)

Ökenråttan sa...

Njut ordentligt av denna framgång! Du har väntat på den och du är värd den!!! Så härligt för dej.

Eleonora sa...

Det kommer säkerligen ett nytt tillfälle för dig att få avnjuta din "gamla" sång.

Kul det där med lotter hit o dit! Och lite vinst blev det ju också. Ni kan väl ta en ny vända i vår?

Ha det gott och kramis

Bloggblad sa...

mossfolk: Ja, faktiskt känns det som en vinst - fast utan en massa pengar. (Men vad är väl pengar mer än till bekymmer?)Ö-råttan: Tack ska du ha! Det kom i rättan tid, det här.


Eleonora: Sången har bara ett år på nacken, vi får väl se hur många den hinner få innan jag får höra den live.
Jag ska väl skicka in ett korsord snart, så jag har chansen att vinna mer...

Anonym sa...

Ojojoj/ujujuj, du förvånar mej!?! - pengar kan hjälpa till en del. Det trodde jag att du vid din ålder och med din IQ hade fattat.

Kulsprutan

Klimakteriehäxan sa...

En tanke slår mig: OM, jag säger bara OM, du hade vunnit riktigt mycket pengar - hade bloggläsarna fått veta det också????? kunde ha medfört en massa friarbrev o dyl
:-D

Bloggblad sa...

K-sprutan: Kände du inte hur sura rönnbären var? "Det man inte kan få, ska man inte efterstå" lärde jag mig som liten.

K-häxan: Hm... friarbrev kunde jag väl stå ut med, värre vore det med tiggarbrev! Så - större vinst än en tusenlapp skulle jag nog inte ha berättat om. Helt riktigt. Har ju redan drabbats en gång när jag vann...

Tankevågor sa...

Men vad roligt att det blev lyckat på konserten i alla fall! Klart att det skulle varit roligt med mera vinstlotter men de varade ju länge eller hur?

Önskar dig en skön helg!

Lisbeth

Ninja sa...

Tittar in och ser mig omkring...

Musikanta sa...

Måste vara härligt att höra sina sånger sjungas i De Geerhallen! Lika roligt som jag tyckte det var när jag frilansade på NT och fick se vad jag skrivit i tryck dagen därpå. Det är nog en känsla som ingen förstår riktigt som inte upplevt det...

Bloggblad sa...

Nu ser jag att jag varit dålig på att gå in och svara - när det är bråttom läser jag bara kommentarerna på mailen, och bugar och tackar...

Muskanta: Just det. Det måste upplevas - och igår läste jag att man vet vilka ens vänner är... "det är inte de som låtsas tycka synd om dig när det går dåligt, utan de som gläds med dig när det går bra"
Tänkvärt!