Statcounter

lördag, december 29, 2012

I väntan på "den jobbigaste"...

Det kommer nog att ta en hel evighet att lägga in bilderna från årets jobbigaste promenad... men det kommer när det kommer! Kom ihåg: Tålamod är en dygd. Under tiden ligger en bild från dagens svartvita promenad som pausunderhållning. 

Hel otroligt att det kan vara så olika! För några dagar sen låg dimman tät - allt var grått... Igår lyste min röda jacka i solen, himlen färgade snön blå... och idag var det som att gå i en svartvit kuliss. Men mer lättrampad snö och inte så halt som i går. Och säkert brändes inte lika många praliner heller.... 

3 kommentarer:

Musikanta sa...

Fin vinterbild!
Har fortfarande inte skaffat mig några broddar så jag har tillbringat även denna dag inomhus. Dock har jag cyklat en timme på min motionscykel som jag ställt i vardagsrummet (där vi aldrig är) så att jag kan titta på teve (ny på väggen) samtidigt. Hade en trevlig motionsrunda tillsammans med en komiker.
Hann att måla lite också - tyvärr blir det mörkt så fort...
I

Anonym sa...

Ingrid: vi har skaffat ett gåband, när jag jobbat och kommer hem i mörkret brukar jag gå på det och se på tv. Men helst vill jag ut och gå på riktigt.
Marianne B

Anonym sa...

Hugaligen, så gråttåtrist det ser ut trots snön. Burrrr!
Här mognar apelsinerna och "advokaterna" på träden i solsken och + 18C.
Och ändå har jag fleeceväst och Uggstövlar på :o
Det känns lite falskt att säja ´jag är så glad att jag är svensk´ just nu. Det får nog bli: jag är så glad att jag är utlandsboende svensk just nu om man ska vara ärlig. Och det ska man ju vara tycker jag.

Kulsprutan