Statcounter

måndag, januari 28, 2013

Experimentets slutfas...

Det har varit så intressant med alla vänliga bloggvänners kommentarer om huruvida jag passar bäst i grått eller brunt. Men jag kunde inte riktigt förlika mig med brunetten jag såg i spegeln. Så idag fick frissan göra en räddning. Hon varnade mig att det kunde bli orange... men hon lyckades klara det. Lite mer guldfärgat blev det, men jag känner i alla fall igen mig. Och folk ska väl i fortsättningen börja hälsa på mig på stan igen...

Resultatet och klippningen blev jag väldigt nöjd med. 
Nu ska jag fortsätta att vara ledig.... packa ihop lite prylar inför morgondagens utflykt till Linköping med föreläsning av biskopen och god mat efteråt. Jag har beslutat mig för buss + pendeltåg. Ganska obekvämt med flera byten för bara 4,5 mil, men tanken på halka, snöväder och taskigt med P-platser gör valet enkelt. Jag har mer än respekt för dåligt väglag. Övernattning hos barnbarnet och sen följa med henne till skolan...

16 kommentarer:

Anonym sa...

Resultatet skulle jag också vara nöjd med. Duktig frissa! Snygg modell!
Men bara SÅ modigt av dig att visa "före"-fotot - fast det var ju taget i början av behandlingen förstås - man ser ju rent jä-lig ut när man sitter med hela smeten i huvvet. Det bjöd du inte på :o)

Spännande och varierande program för morgondagen. Hoppas att allt går enl planerna.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag smygtog ett med en veckotidning... fast det skickar jag till dig direkt. Lite feg kan jag väl få vara?

Annika sa...

GUD vad snygg du är. OCH ja, tummen UPP, jag gillar verkligen den nya frisyren, och färgen!!! Jag tycker att den klär dig mkt bättre än hennan.
Det är helt enkelt JÄTTESNYGGT och superklädsamt på dig.
HAHA, jag brukar också ta före-foton (hos frissan) och är inte heller rädd för att lägga ut sådana på blogg, Instragram etc.
Din frisyr och färg får fem stjärnor av fem av mig!!!

Morgondimma sa...

Supersnyggt, tycker nog att detta slår brunetten.

Bloggblad sa...

Annika: Tack snälla du! Du gläder mig alltid med vackra ord. Akta bara så att inte berömmet stiger mig åt huvudet, vem vet vilken färg det kan bli då???

Morgondimma: Tack - jag känner ju att det är mer min stil. Inga mörkerexperiment mer!

Ökenråttan sa...

Ja, detta är bättre. Mycket snyggt. Det mörka kändes inte riktigt som du.

Bloggblad sa...

Ö-råttan: Tack, det känner jag ju. Sen får det silvriga växa ut som det vill. Kanske lite slingor för att göra det lättkammat, men inte så djärva experiment.

Musikanta sa...

Jag tyckte du var snygg som brunett också! Fast med den här färgen ser du lite mer ut som du brukar. Man måste kunna känna igen sig själv.

Jag gjorde ett experiment med att permanenta änglahår för några år sen, men Mirren och MM gillade det inte. Så när det raknade av sig själv så småningom fick det bli som det blev...

mossfolk sa...

Ursnyggt! Tycker jag.
Ja, på den nedre bilden. Trollet på den övre är snarare gulligt ;)

Bloggblad sa...

mossfolk: Tack! De första tre personerna jag träffade på jobbet idag märkte inget alls. Och det tycker jag var bra, det betyder att ordningen är återställd!

Elisabet. sa...

Ja, du vet ju vad jag tycker ,-))

Mycket, mycket snyggare så här! Det här klär dig verkligen!

Anonym sa...

Jag kom just på att du ser ut lite som författarinnan/journalisten (?) Elisabet Höglund, hon som dansade på Let´s Dance - eller vad det nu heter på svenska - på FÖRE-fotot. Och hon är ju ruskigt snygg. Du kanske skulle ha tokpermat håret i hennafärgen. Prova nästa gång du ser frissan - du har ju ofta rätt galna ideer, men lika ofta med bra resultat :o)

Kulsprutan

Karin sa...

Vad kul att du vågar! Snygg i både mörk och ljust tycker jag att du är.

Klimakteriehäxan sa...

Har undvikit ämnet hittills. Men tillstyrker dagsläget! Snyggt!

Bloggblad sa...

Elisabet: Tack - ja, jag känner att det är rätt.
K-sprutan: Jag såg henne i Let's dance och har sett henne som reporter. Kan hålla med om just det övre fotot. INTE annars. :) Ingen tokpermanent... inga fler experiment!

Karin: Tack! Diplomat eller? Väldigt snällt i vilket fall.

K-häxan: Tack. Det är några modiga som har vågat tycka att min lek med hennapulver var mindre lyckat. Jag tycker också det. Nu är det färdiglekt!

Eleonora sa...

Som jag redan sagt på FB - nu känner man ju igen dig igen!
Nu får du sluta fixa - tänk om det blir orange (!) som frissan varnade för!

Hoppas du hade trevligt i Linköping - förutom biskopen fick du ju umgås med din lilla rara tös.

Ha det gott. Kram