måndag, september 02, 2013

Nu så...

Nu äntligen har maken lyckats få till rätt lösenord för att jag ska fortsätta att få mail när datorn är helt nyrenoverad. Det tog ett tag, men nu känns den som ny. Och jag kan skriva direkt här ... hoppas att det inte trilskas igen.

Jag prövar med ett par bilder... från häromveckan när jag tog en kvällspromenad. Den skolan jag jobbar på ligger på "min" gata.

När man passerat skolan ligger vårt hus till höger - och däruppe, bakom fönstret, sitter jag väldigt ofta vid min dator och tittar ut över Ramunderberget.

Och med glädje kan jag konstatera att det går utmärkt att blogga igen - jag får väl bjuda min datafixare på nåt extra gott i morgon!

6 kommentarer:

Pettas sa...

Det tycker jag absolut att du ska göra. Bjuda din egen datanörd på något extra gott. They worth it, nördarna (blev det där rätt nu?). Nå du förstår :D

Bloggblad sa...

Pettas: Jag förstår vilken reklam du åsyftar!
Han sköter firmans finanser också, de är inte så stora, så det tar inte så mycket tid i anspråk, men jag brukar bjuda honom på firmafest en gång om året :)

Eleonora sa...

Nu får jag gratulera till att din isärplockade dator har fått nytt liv. Han är smart din Per! Absolut måste här bjudas på god middag!!

Jag är så glad att vi fick tillfälle att träffas och vilka mysiga timmar vi hade tillsammans hos Ingrid. Jag blev rörd av att höra er spela och sjunga ditt senaste alster - sången till den lilla flickan. Så vacker melodi och en underbar text.

Ha nu en god vecka och utnyttja din nygamla dator till max.
Stor kram från
Eleonora (som jag heter här)

Anonym sa...

Grattis till egen datafixare! Det är klart att han ska få pris.
Imorgon kommer en datakille hit och ska öppna nytt konto (med ny email-adress) så att jag kan komma in i ruljansen igen. Det är väldans så beroende man är av kontaktmöjligheterna man har via email.

Så fint ert hus är - och speciellt balkongen där "himlen kommer så nära".
Kulsprutan

Elisabet. sa...

Vilken lycka att ha en egen reparatör!
Om jag skulle bli ensamseglare någon gång, skulle nog det vara prio 1 ..., att motparten vore it-expert ,-)

Bloggblad sa...

Eleonora: Jag instämmer i att det var trevligt att träffas. Med sången är det ju kluvet: synd att den behövde skrivas - roligt att den blir utgiven - men trist att den kommer att användas vid barnbegravningar...

Jag ska se till att uppdatera lite oftare nu när det går snabbt och lätt igen!

Kulsprutan: Tänk om det hade varit lite mindre krångligt, då kunde jag ha tagit med mig fixaren och kommit ner till dig!

I kvällssol och med uppväxta buskar ser huset riktigt snyggt ut. Nu när det är ny trappa är det även rätt fint på framsidan.

Elisabet: Jag skulle inte kunna ha dator utan ständig tillgång till support - det händer ju nåt i ett kör med den. Nu tog det tid att fixa det sista eftersom en kod fattades, men till slut fick han tag i en ny.