Statcounter

söndag, april 26, 2015

Full fart

Att marknadsföra sig själv är väldigt svårt, det är det inte bara jag som tycker. Men när jag inte har råd med en "manascher" så ... Jag trodde inte att det skulle bli en helsida i den här tidningen som kommer ut en gång i veckan, och främst läses av dem som bor på landet. Jag hoppas förstås att det är någon hembygdsföreningsmänniska som blir sugen och söker kontakt. Nästan helt rätt blev det också - bara ett litet missförstånd om var mässingskoppen kom ifrån. Men det är ju bara jag som ser det.

Barnkören behöver jag inte marknadsföra - det kommer alltid lite mer folk till kyrkan när de sjunger. I dag var vi på Arken, en kyrka som tillhör EFS. En mamma filmade en av sångerna och la på youtube. Eftersom låten är hemgjord (ursprungligen en dikt till min man...) och musiken är av en lokal trubadur, Kjell Jonasson, så är upphovsrätten avklarad. Några av mammorna tyckte att det är jättebra om barnen visas upp, de är ju så fina och skötsamma. Annars brukar jag inte lägga ut bilder på barnkören hur som helst. På min hemsida har alla godkänt att de finns med på bild.

Här är länken till "Byt kanal!"

I går var det mycket körsång... först ett par timmars övning med jättekör, sedan en konsert på en timme, där publiken fick sjunga med. Vi var så många att vi fyllde halva kyrkan själva, men sen fylldes det på så att den i stort sett blev fullsatt. Sååååå roligt! Och bra gick det, även om det var svårt att se dirigenten som ju måste dirigera åt alla håll.
Men än är det inte slut på mitt körintresse - jag ska traska ner till Söderköping city om en timme och lyssna på en kör där en väninna är med och sjunger. Ingen rast och ingen ro som pensionär!

13 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Så aktiv du är Marianne!
Jag blir nästan avundsjuk....
Vi har också ett Arken men det är en krog med nattklubb. Lite annorlunda.
Lycka till med allt!

Äventyret framtiden sa...

Jisses! Det var en pärs att kommentera hos dig. Jag gick igenom ett test som var värre än att gå genom säkerhetskontrollen på flygplatserna. Få se om jag klarar det igen :)

Bloggblad sa...

Pettas: det låter noga bara mycket, jag är väldigt lat mellan varven och beundrar i stället dig, som hinner så mycket!

Jaså, är det svårt att kommentera...hm... Är det därför jag får så lite komentarer numera? Tänkta annars att jag börjar bli tråkig...
Jag ska se över det hela. Själv fuskar jag alltid med siffrorna. Kommer förbi genom att bara klicka på publicera.

Elisabet. sa...


Och vilket härligt liv att leva! Göra det man tycker om bara.
Ljuvligt.

Elisabet. sa...

(Hur enkelt som helst att kommentera för mig, x:ade inte ens i att jag INTE är en robot ,-)

cruella sa...

Jag har inte heller svårt att kommentera, men det är från datorn det. Från mobilen är det jobbigt, då måste jag först se till att vara inloggad på Google/gmail och sedan är det plottrigt att skriva. Tror kanske frånvaron av kommentarer på fler bloggar än din beror på detta.

Härligt med så mycket sång! Här var det kulturnatt i lördags och vi sjöng Bellman på slottet och sedan var maken och jag ute och vankade lite hit och dit och hamnade på en fransk vinbar med gudomliga ostar och god champagne. Kultur!

Bloggblad sa...

Elisabet: Det ÄR så skönt att slippa ett schema som någon annan bestämt. Men jag kan bli lite stressad av att jag är väldigt lat mellan varven...

Cruella: När jag har varit på kulturnatt i Norrköping (här är det kulturskymning bara) så är restaurangerna så smockfulla att det är svårt att få sig lekamlig spis. Den andliga är lättare att komma intill... det är sällan fullt där jag trivs att lyssna på konserter. (Rock/pop går helt bort för mig, där brukar det vara trångt.)

Annika sa...

Perfekt ju. Du gör det du vill göra, och tycker om
Det är verkligen en rikedom. Ska läsa artikeln om dig, om jag lyckas klicka upp den!!

Musikanta sa...

Jättefin bild på dig och lång artikel också - inte dåligt. Det hjälper säkert till med marknadsföringen.

Musikanta sa...

Jättefin bild på dig och lång artikel också - inte dåligt. Det hjälper säkert till med marknadsföringen.

Bloggblad sa...

Annika: Jag njuter verkligen av att kunna hålla på med det jag gör, och i lagom avvägning med lättja, vila och arbete. Men... det finns ändå vissa orosmoln i horisonten som jag ser när jag skuttar runt bland mina rosa moln...

Musikanta: Det är inte så många som läser den tidningen, men jag hoppas förstås på att få några fler jobb genom den artikeln. Mest resultat gav broschyren som jag skickade till en mängd olika föreningar. Jag vill inte heller ha för många jobb.

ullrika sa...

Du håller igång massor du! Är galet imponerad av din ork, din glädje och ditt engagemang! Är glad över artikeln som var fin, och säkert nyttig för din marknadsföring :)

Nu är jag hemma igen och ska läsa ikapp. Ligger en smula efter minsann!

Krams!

Bloggblad sa...

ullrika: Det låter nog mer än det är - jag tar mig riktigt lata dagar också!
Jag är förvånad över att jag fick hela Söderköpingssidan... varje ort i länet får bara en sida. Hoppas att det ger nåt!
Välkommen hem från det stora äpplet!