Statcounter

måndag, december 07, 2015

Lite mindre än Göta kanal,

Men - liksom Göta kanal är den här grävd för hand. Och just nu håller samma hand på att fylla igen den. I botten ligger ett brett band, eller hur man uttrycker det. Om några månader kommer vi att vara fiberberikade. (För den som inte förstod, så är det alltså grävt tvärs över vår trädgård.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle ha gissat på ett jobb av en mullvad med ingenjörsstudier :)
Hoppas ingen drunknar i er kanal.

Kulsprutan

Annika sa...

Och med snabbt internet. Trevligt.
Så himla precist grävt det är. Ganska fint :-)

Bloggblad sa...

Kulsprutan: den var igenlagd strax efter lunch, men det syns tydliga spår. I dag var det fruset, men framåt våren kommer nog spåren att försvinna... Jag tror inte ens att en daggmask hade hunnit drunkna.

Annika: jag tycker ju att det går väldigt snabbt nu mot på den tiden vi ringde med modemet från telefonen...känns som stenåldern att tänka på det. Men maken påstår att det kommer att bli mycket bättre.

Musikanta sa...

Vårt hål är igenfyllt, men det är inte sått något gräs där, så där frodas numera maskrosor och annat ogräs. Men mossan tar väl över där också vad det lider.

Bloggblad sa...

Här var de så noga och skar bort rutor av gräset och la på ena sidan och resten av jorden på andra. Vi lär nog kunna trampa ner det som står upp nu efter.

Klimakteriehäxan sa...

Ser ut att ha kostat en del svett!

Bloggblad sa...

K-häxan: därom vet jag intet. Stod och kikade en stund på killen som jobbade, han verkade ha timpenning....