Statcounter

tisdag, maj 24, 2022

Boksläpp

Själva boksläppet stod min man för - den blev lite oskarp i fallet, men släppt ordentligt blev den.
Så otroligt roligt att kunna samla släkt och vänner till ett bokkalas - och tänk att boken äntligen blev klar! Det tog tid... 
 
Här står jag framför det hus i Söderköping där min far var officer i ett halvår, f.d. Frälsningsarmén som nu är restaurang Åcaféet. 

Välkomsthälsning och snabb presentation av gästerna


Maria får boken dedicerad

Bildspelet - med bilder som inte finns i boken - avbröts av några Frälsissånger med hjälp av Lillian Lilliehöök - att jag i stort sett glömt hur man gör med en gitarr, visade sig snabbt. Brorsan försöker få ljud i "Sandviken stradivarius" 6 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Grattis Marianne till boksläppet!
Ni fick en trevlig stund, trevliga timmar ser det ut som.
Sandviken stradivarius brukar låta fint.
Väntar med spänning på boksläppet som ska bli här också bara postiljonen kommer. Men det blir ingen stradivarius här dock. Får nog ta till kastrullocksmusik istället.

Bloggblad sa...

Karin: Tack! Tänk att den inte kommit in... är postiljonen gående, möjligen?
Värre än PostNord. Det var någon som fick vänta väldigt länge bara 15 mil härifrån.

Klimakteriehäxan sa...

Fint kalas! Och väl värt att fira!

Bloggblad sa...

K-häxan: Jag hade inte vågat hoppas ens att det skulle bli så roligt och glatt och festligt. Det var ett par riktigt intensiva timmar - och så lite efterfest på vår altan med några gamla vänner.

Babsan sa...

Har nu läst din underbara bok som jag fick av Elisabet.Så fint språk och så full med känslor. och man fick en inblick hur Frälsningsarmén fungerar som jag inte hade en aning om.Jag hoppas innerligt att du skriver en fortsättning

Bloggblad sa...

Babsan: Tack! Vad glad jag blir att få veta det! Det värmer. Vi får väl se om det blir en fortsättning ... det finns en del att berätta om hur det blev.