Statcounter

onsdag, maj 11, 2022

Hektisk tid eller häggtisk tid ...

Det har varit full rulle i det bokbladska livet! Ovanlig känsla efter två långtråkiga coronaår. Jag har haft fullt sjå att paketera och skicka böcker (kärt besvär, men det tar tid), varit på diverse möten och sjungit i kör en lång härlig lördag, förutom de vanliga två körövningarna i veckan. Jättekul på ICA-parkeringen idag när jag fick sälja och signera flera böcker (har en kartong i bilen för spontanköpare). 

Så måste jag ju ut och njuta av våren också! Suga in hägg, bokblad och gullvivor. Så i landet, rensa upp och plantera om och måla dass. Men idag tog energin slut och jag hamnade i soffan. Behöver samla ihop ny energi till helgens Stockholmsresa. 


Hur var det nu ... sy på sin klut och inte hinna ut innan häggen är slut? Faktisk ... har inte hunnit ut. Bilden på häggen är tagen för exakt ett år sedan.  

5 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Givetvis har du haft fullt upp med allt packande av boken som har beställts till olika håll och överallt. Väntar med spänning på när den ska komma och bara att få börja läsa den ska bli som en extra helgdag.
Häggblom, trodde jag såg en sådan idag men det var något helt annat, en slags ärtväxt som blir stort som ett träd.
Lycka till med allt !

Bloggblad sa...

Karin: Den 2 maj gick det iväg med posten. Några fick sina för flera dagar sedan ur den bunten - en i Sthlm fick den först idag. Så det kan nog dröja.
Det är jätteroligt att många har hört av sig spontant mitt i läsningen - jag avkräver eller förväntar mig aldrig några omdömen, så det var överraskande. Hoppas att du gillar den.

Klimakteriehäxan sa...

Synd bara att det blåser så infernaliskt hela tiden, åtminstone hos oss, att det är svårare att njuta av skönheten.

Bloggblad sa...

Det är full storm här - men kläderna torkade snabbt. Stryker och packar och förbereder mig ... :)

För varje år verkar det blåsa allt mer - märker det eftersom båten är rätt känslig för vind. När vi började åka båt 2010 hade vi många soliga stilla dagar på havet. Numera är de ytterst sällsynta, i så fall framåt kvällen eller vråltidigt på morgonen.

Vonkis sa...

Oj, nu var det ett tag sedan jag var här inne inser jag.

Poff säger det så har våren både kommit igång och nästan börjat gå över. Men lite hinner man med att se i alla fall och det är alltid något. Jag läste lite fel först och trodde att du planterat dasset...