Statcounter

onsdag, oktober 19, 2005

Förresten...

Jag fick mig ett gott skratt av alla käcka förslag om lite Bloggbladssång för att pigga upp Rapport varje kväll. Jag kunde precis se det framför mig... och höra folk stöna i sofforna: "Neeeej, inte den kärringen IGEN!"

Men - jag kanske inte skulle skrattat så elakt. Det slog mig att jag faktiskt ska pigga upp nästa nummer av mitt fackförbunds tidning (egentligen är det inget riktigt fackförbund för vi har inga arbetsgivare i riktig mening). Det ska handla om kultur, och eftersom jag sysslar med sånt kommer en dam och intervjuar mig i morgon... Fast det är inte ljud i tidningen, så det är nog nigen idé att jag sjunger nåt. Inget som ger eko i den stora världen, men kul ändå!

Och som den falska husmor jag är, städar jag och putsar och fejar för att inge ett sken av ordningsamhet (också)... Så nu har jag inte tid att sitta här längre.

3 kommentarer:

Theron o familj sa...

Lycka till! Och hoppas din härliga humor lyser igenom i allt "kulturprat".. =)

Elisabet. sa...

Apropå vad du har på dig. Jag hade en gång en underbar rosa kofta i lahmanstrikå från Gudrun sjödén, på den tiden hon fortfarande gjorde kläder för vuxna. Å, så underbar den var!!! Mera sånt åt folket.

Batbut sa...

Bloggis, Du kommer förmodligen "slå" damen med häpnad! Istället för sång så kan Du väl drämma till med ett av Dina klockrena rim? De är klart imponerande!