Statcounter

torsdag, januari 12, 2006

Ett brustet hjärta...


... från ett bagarbarn borde jag väl kunna ta emot utan att bli anklagad för mutbrott? Som tur är för min figur kommer inte alla fyra bröderna med kakor dagligen - bara då och då. Och idag passade det utmärkt, det var jättegott. Redan uppätet/uppdrucket till sista smulan/droppen.

Nya spamfiltret håller på att ge mig spader, för det hakar upp sig ideligen och jag får starta om. Tar nästan lika lång tid som att klicka bort manuellt.

Konstigt, när jag är ledig och hemma har jag inte (oftast!) hunnit alls mycket när klockan är ett, men idag hann jag med sex lektioner innan hon slog ett. Så en liten tupplur nu efter kaffet - i solskenet (nej, inte ute!) skulle sitta fint. Meddelande om royalty för det senaste kvartalet kom med posten idag, inte helt fel det heller även om det kunde varit myyyyyycket mer.

Uppdaterad:
Här kommer straffet för min författarkollega tillika tonsättare som skickar mail med göteborgshumor (förstås!) och inte törs kommentera i den avsedda rutan - då blir man citerad av Rutan:

"...Nu skall jag koka kaffe och få i mig liten kaka även jag - vad är en mut-kaka?
akut-kaka (nödvändig)
slut -kaka (smulor)
krut -kaka (dundergod)
tut-kaka (låter när man äter?)
prut-kaka (billig?)
några hekton vill man väl inte missa..."

12 kommentarer:

Morgondimma sa...

Hoppas på stora royaltycheckar i posten så det räcker till DVD och Patsy&Edina

sår se om jag klarar filtret..

Vi på Kantarellen sa...

Jag vill veta EXAKT hur mycket du fick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monica med yffen sa...

Jag får bara ca ett spammail om dagen nuförtiden. Vet inte vad som har hänt men sedan jag skaffade Telia Säker Surf minskade antalet drastiskt.

Hur mycket fick du i royalty? (viska!)

Bloggblad sa...

Är Telia Säker Surf nåt man beställer extra? Kostar?

Nej, summan är hemlig. Det finns så många som tror att jag tjänar massor och det kan dom gott få tro. Men det räcker till den Mp3-spelare med radio som jag har önskat mig.

Batbut sa...

Kakor är lycka! Plain & simple

CV sa...

Känns som en krut-kaka är av nöden, kan bli en akut-kaka, nästan utan-prut-kaka.
Kakan på bilden ser smarrig ut.
RS
kulturbloggen.com

Monica med yffen sa...

Vi fick Telia Säker Surf när vi beställde extra bandbredd - ngt erbjudande som de hade. Du kan prova gratis i 30 dgr. Här är länken
http://www.telia.se/privat/frame.do?mainFrame=/privat.do

(Jag är inte anställd av Telia)

Anonym sa...

Skrattar.. Träffadnde med mut-kakan och så... Jag tänkte fråga dig om du kunde bjuda oss på kaffe och fikbröd för pengarna:-)

Bloggblad sa...

Den var grymt gôrgo'

Vadå äpplen... det äter jag OCKSÅ!!!

Visst jag bju'r på kaffe om du kommer Anne-Maj. Jag kan t.o.m. erbjuda kaffe med mjölk och socker via teckenspråk! (Men inte mer!)

Nu har jag installerat Säker Surf, så får vi(a) se. (Fast Surf finns väl inte kvar som tvättmedel, så ingen yngre lär fatta den vitsen)

Anonym sa...

MUMS!
Man måste fika. Det stärker själen!

Anonym sa...

..............Göteborgshumorn: Om jag inte vore en så himla fin och ädel andlig typ skulle jag lägga till prutt-kaka och tutt-kaka!

Bloggblad sa...

Vilken tur att du är så ädel och fin, Annika!