Statcounter

fredag, april 20, 2007

Fredagsöverraskning

Jag tog vägen förbi hos mormor efter att vi varit hos farmor och ätit. Måste ju visa henne nya hatten. Den här tog jag på mig i en affär och mamma var bara tvungen att köpa den, för jag vägrade ta av mig den. Har ju vuxit ur mina gamla hattar och rosa är ju bara min färg. Sen får tanterna i grupp 8 säga vad dom vill. Så det så! Och svinkoppan på hakan som gör att mormor slipper visa sig i baddräkt i morgon måste jag ju visa också ... Det blir kanske en liten promenad i G:a Lkpg... eller bland djuren i Valla... eller i centrum... Vi ska äta på restarang i alla fall. Jag röstar på Madonalds!

Det var kallt ute så vi gick och jag spelade lite piano för dem. Jag tycker inte om när det står en massa papper på pianot, så jag städade undan först.
Nu tycker jag mormor ska gå och lägga sig så att hon orkar hit i morgon förmiddag. Det är lite hemliga grejer varför hon ska komma, så jag kan inte berätta, vet ju inte vem som läser här... men i morgon kväll! Fast jag ska inte göra nåt hemligt alltså... bara min pappa och min morbror...

8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Men åååå, så fint du har städat .., jag ser att du i smyg har varit hos mig också .., det ser ut precis likadant här i mitt rum ..!
Hälsa till mormor.

Strumpstickan sa...

Du är sååååå fin i hatten!

Anonym sa...

Du är snygg! De gamla tanterna får springa sin väg. Hälsa mormor så gott från mig. Nu ska jag jäkta vidare. Det betyder jag har mycket att göra.

Susanne sa...

Vet du vad? Jag tror att tanterna i grupp 8 också gillade rosa när de var små.

Om du lovar att inte berätta för mina pojkar så ska jag avslöja en hemlighet: När de var små ville de alltid ha rosa eller silvriga eller guldiga skor och kläder och blev så besvikna när någon sa att de inte fick ha det för att det var flickornas färger.

Förresten köpte min yngste pojke hela tre rosa tröjor förra sommaren för då var det modernt. Han använder dem jättemycket.

Rosa är fint! Och du är jättefin i din nya hatt!

Tankevågor sa...

Du är jättefin i din hatt! Vet du att grupp 8-tanter HAR rosa nuförtiden. Både väskor och sjalar och ....japp så är det. :-)

Bloggblad sa...

Vad bra att ni gillar min hatt!

Nu måste jag blogga lite mer...

Anonym sa...

Du var mej en hejare på att städa.

En rosa tjej är fin i rosa kläder. Du är helt klart en sån liten tös.

Glömde sägga i kommentaren här ovanför att det var en fin cykel som du har fått. Den kommer du att ha mycket roligt med

Bloggblad sa...

Gunnel: Jag har lärt mig städa av mormor som kör med "släpp där du står"-principen.

Ja - bruna eller gröna kläder är inte att tänka på! Mamma säger att hon klär mig i rosa för att hon själv fick för mycket orange och bruna kläder som barn...