Statcounter

tisdag, januari 08, 2008

Tack tack tack

Tack snälla rara för alla vänliga kommentarer och komplimanger, jag blir alldeles varm i hjärtat. Eller "inutivarm" som Elisabet i Ystad kallar det.

Och nu har jag tre förslag på vart jag ska skicka sjalen när jag tröttnat... kanske skulle jag ha en utrensning med auktion på alla sjalarna - det har blivit några stycken eftersom jag aldrig uppmärksammade att det var omodernt med sjal under några år.

I dag blir det nog rekord i lite tid vid datorn. Tänk att jobbet ska behöva ta så mycket av dagarna! Och kören... så att jag inte hinner blogga... eller sticka...

Angående bilden nedan så är tröjan svart - någon trodde den var brun.

6 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Hade inte sett din nya sjal förrän nu. Den blev ju jättefin - och så snabbt det gick att få den klar, det är helt imponerande!

Humlan sa...

Visst är det härligt med sjalar som lyser upp lite i tillvaron! Kul att se vad det blev av den härliga härvan; en lysande sjal!

Morgondimma sa...

Bloppis är very inne just nu. Har sett flera som säljer sina alster eller urvuxet eller bara felköp eller helt enkelt tröttnat. Tror att en Bloggbladbloppis skulle bli succè.

Bloggblad sa...

K-häxan: Med grova stickor går det fort!

Humlan: Som Strumpstickan skrev: Färger är mat för själen...

Morgondimma: Vilket bra ord! Men... jag tror inte jag kan sälja. Har ju en muddblogg också - utan både läsare och köpare...

Anonym sa...

Ååå, jag blev alldeles fascinerad av din sjal... allt det turkosa. Älskar turkos.

Och det gör detsamma om tröjan varit brun, vilket den nu inte var... för turkos och brunt är fint tillsammans.

Bloggblad sa...

Nina: Turkost garn från Turkiet... kanske ett samband (eller samgarn)mellan orden?

Jag har i stort sett inga bruna kläder, därför tänker jag aldrig brunt som bakgrund. Men nu ska jag snart sy några bruna kuddar med guldband på - ska bli kul att jobba med färger jag sällan använder.