Statcounter

söndag, februari 03, 2008

Glrp...

Jag ska på lönesamtal i morgon.... fick en lapp (som jag inte slarvat bort! Fast jag fick leta en stund) där jag skulle kryssa för vad jag är bra på - och vad jag borde bli bättre på. Den var lätt att fylla i. Undrar om det är lika lätt att få högre lön.... Fast... Jag ska nog inte tala om för chefen att jag är glad att alls ha någon lön, jublar varje avlöningsdag.... så nära som jag var att bli utan jobb när jag skulle tränga mig in i värmen efter 2 års tjänstledighet.

Det blev högsta poäng för arbetet med eleverna, att individualisera, hitta dem där de är, ta fram deras bästa etc. Det vet jag att jag är bra på.

Men - det blev inte så många poäng för mina ambitioner att utveckla läroplanen eller kollegornas kunskaper... eller jobba för att skolan ska bli miljöanpassad...

Hoppas jag får behålla den lön jag har i alla fall.... :)

8 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Klart du ska ha högre lön, det får ju alla andra och många utan att ens behöva vända sig själva ut och in...

Det kommer gå bra!

Mette sa...

Usch den lappen tycker jag verkar obehaglig. Tur att du har lätt för att fylla i den!

Jag skulle bli nervig av den. Tvångsfylla i den på den fel sätt. Gå upp på natten i sömnen och skriva knepiga saker. Jag skulle spilla kaffe på den om morgarna. Råka riva sönder den precis innan jag skulle lämna den.

Heheheh.

Mette sa...

Lycka till förresten!!

PGW sa...

Om jag inte minns fel så jobbar du deltid? Hur mycket miljöarbete och kollegeutveckling förväntar de sig att du ska åstadkomma på en deltid liksom? Om du sorterar soporna fint, gills det?

Vilken konstig lapp. Vad svarar man på sånt liksom? Vad gör de om du skulle ha kryssat i att du är en höjdare på miljöutveckling men inget vidare med eleverna??

Klimakteriehäxan sa...

Nä mindre lär du inte få. Och så kan du väl alltid bli liiiite miljövänligare, propagera för sopsortering eller nåt? Vem vet, kan betyda nån hundralapp i månaden! Lycka till! :-))

mossfolk sa...

Haha, PGW:s sista fråga skulle jag med vilja ha svar på!
Det måste ju ändå vara arbetet med eleverna som väger allra tyngst.
Lycka till!

qi sa...

Jag tror du är en jättebra lärare, med kärlek och omtanke för dina elever. Och vad jag läst från din blogg är du en väldigt duktig pedagog. Är inte det det viktigaste för en lärare så vet jag inte vart skolan är på väg.

Håller tummarna i alla fall, fast jag tror att lönesättaren säkert har sett din kapacitet!

Musikanta sa...

En kille skulle ha satt högsta poäng på alla frågor. Varför är kvinnor alltid så ärliga. Alltid kan man väl hitta på något om läroplanen eller miljöanpassningen. Att du själv har höga mål för din undervisning och att du skulle välkomna mer insikter hos dina kollegor i SFI t.ex. Glöm Jante. Lycka till!