Statcounter

lördag, juli 19, 2008

Utestängd...

Jag undrar om det finns nån tanke bakom att jag inte kommer in på min favvolista på nyligen.se. Lösenordet funkar plötsligt inte, och jag har prövat med reservorden, men icke... Kanske är det en fingervisning från Cyberspace om att det finns lite annat att pyssla med på småstunder, än att läsa bloggar...

Kanske meningen att jag ska ta mig an en vintermössa som ska filtas i tvättmaskinen...?

Jag noterar att det hänt en del annat, som t.ex. att datorn inte vill släppa in mig i kommentatorsbås... och att plötsligt mina favoritlänkar låg i bokstavsordning... och att jag inte längre kan lyssna på sommarpratarna genom datorn... Jag har en stark misstanke om att en mig närstående person gjort nåt med min dator. Här får bli räfst och rättarting.

Nähä... det gick inte att lägga in en bild på filtgarnet som jag just ska börja sticka på. Inte det heller... vad mer kan datorn hitta på för att sabba?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart är det tecken...
och jag höll inte på att komma in i ditt kommentarsfält...

Anonym sa...

Hu för mixtring med datorer utan att huvudanvändaren (väl? ;)) är med!

Hoppas det löser sig snarast!

Anonym sa...

Hi, hi, det måste vara en komplott! Men genomskåda den du, och låt inte Cyberspace lura dig. Klart du ska fortsätta vara uppkopplad!

Bloggblad sa...

En liten tant: jag tog det direkt så - om det nu inte är nån avlyssnare som spökar... för här står ideligen varningar om säkerhet...

Miriam: Hehe... det får jag ofta stå ut med, mycket hinner ändra sig när nån av herrarna varit på min maskin.

Kul att se dig här igen förresten!

Odiskat: Bra, där är du! Eftersom allt i "mina favoriter" på rull-listan låg i tidsordning och nu är ändrat till bokstavsordning, hittade jag dig inte, ety jag glömt ditt alias.

Humlan sa...

Jag har också en trilskandes dator. Min systemdisk var plötsligt full, ett nyinstallerat program undrade vad min dator talade för språk (och hur tecknen var lagrade... som om jag skulle veta det) och själv kan jag inte sitta vid datorn utan att min fot protesterar. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig själv, dom som ev fixar runt med min dator gör det enbart efter mitt medgivande.
Hoppas att du får ordning och reda i din (dator-)tillvaro igen!

Anonym sa...

Blir nyfiken på vad det är du loggar in på från nyligen.se? Är det till en privat blogg eller är det till någonting jag missat måntro? Intresserad av att veta... inte nyfiken alls... :-)

Anonym sa...

Jag testar att kommentera här och det verkar ju funka. Datorer och cyberspace kan vara besvärligt ibland.

Hedgren sa...

Ibland är tekniken inte alls samarbetsvillig...

Anonym sa...

Så märkligt... ett virus?

Eleonora sa...

Hoppas det ordnar till sig för dig. Du får väl låsa datorn på något sätt så att bara du kan komma åt den, går det? Känner med dig, frustrerande när man inte kan göra som brukligt! Hoppas kramen här lättar upp.

Amber sa...

Ha! Datorer är som hundar och ungar - och karlar i viss mån - de är till för att livet ska bli trassligt och inte för enkelt. Det är deras dolda agenda, som det skulle heta modääärnt språk, om jag använde det...

mossfolk sa...

Datorer har ett eget litet liv... som jag aldrig kommer att förstå mig på. Jag ringer lillebror varje gång den inte gör som jag vill och hux flux blir vi kompisar igen, min dator och jag :)

Bloggblad sa...

Humlan: Det ska vi väl hoppas, jag har ju dygnet-runt-tillgång till service. Fast… ibland får ju bagarens barn inga bullar, du vet…
Men… hur sitter du om foten protesterar? Andra kroppsdelar brukar gnälla när jag sitter här för länge, men inte fötterna.

Mia: Bara favoritlistan… som är så praktisk att gå efter på bloggrundan.

Inga: Jag får ideligen upp varningar när jag ska kommentera…

Hedgren: Fast de gånger den fungerar är den ju bra…

Monica: Troligen… det kommer in en hel del skit. Plus alla inställningar som ”någon” fingrar på…

Eleonora: Låsa den ska jag väl inte behöva göra… det är ju inte precis småbarn och ligister som rör den, bara vuxen son (ibland). En kram funkar alltid – men krama datorn… nej, den behöver nog hårdare tag.

Amber: Haha… då har du väl hört citatet om att en kvinna behöver en man lika mycket som en fisk behöver en cykel…

Mossfolk: Ja, jag kan heller inte ett dugg om det tekniska, jag kan bara skriva. Blir galen av alla små rutor som poppar upp om att jag borde göra si… eller så…

Anonym sa...

Det kanske har flyttat in en sån där inneboende i din dotter...tror dom brukar heta virus. Men nej så illa kan det väl ändå inte vara.

Hm...filtning i tvättmaskin. Vad bra!!

Bloggblad sa...

Gunnel: Skulle inte förvåna mig alls... Nu är den genomgången igen, men jag vart min favvolista tagit vägen? Det rår nog inte datorn för... men borta är den. Har mailat efter lösenordet (hur jag nu skulle ha kunnat glömma och förväxla det när jag ideligen måste logga in och det har lyckats under ett par år...) men de svarar inte.

Filtningen är jag himla nyfiken på. Ska testa att ta nya bilder.