Statcounter

torsdag, maj 21, 2009

Pausbilder

För att slippa visa allt stök medan jag är på körresa hela helgen (är i packartagen) lägger jag ut några pausbilder. De talar för sig själva... (Men första bilden är jag fundersam över. Inte kan jag det minsta om golf, men har inte flickebarnet klubban på fel sida om bollen?)En skön helg önskar jag er allihop, var ni än är och vad ni än gör.

16 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Fina pausbilder! Och jo, det har hon - klubban på fel sida alltså - såvitt hon inte har nån sorts egen variant på utslag som kan bli historiskt och revolutionerande? Själv har jag prövat golf en enda gång, man gillade inte effekten det hade på gräsmattan. Så jag har inte försökt igen.

Tankevågor sa...

Ja nog talar de för sig själv alltid! Så fina allihop!
Ha det bra nu!

mossfolk sa...

Men.. hon kanske får till värsta snurren på klubben och så tjoff, blir det världens swing och bollen hamnar precis där den ska...

Härliga bilder!
Ha nu en riktigt bra helg!

Christina sa...

Jag tror hon mäter lite på avståndet och funderar taktik.

Är det en jordgubb hon håller på sista bilden? Jisses, vilken bautagubbe i så fall!

Trevlig helg!

Hannele på Hisingen sa...

jag har bara slagit hockeypuckar
och jag har right-handed shot..

Hannele sa...

left är vanligare i hockeyvärlden

Bloggblad sa...

Alla: Gonatt på er! Och tack för kommentarerna. Jag är säker på att den golftokige fadern redan har planer på den nya taktik hon ska utveckla...

Hannele: Jag har varken hållit i golf- eller hockeyklubba - jag kan inte ens språket... men det låter imponerande det du gjort. Vad det än är.

Vonkis sa...

Härliga pausbilder.
Fel håll och fel håll på klubban, det beror ju på vart hon tänkt att bollen ska hamna...

Bloggullet sa...

Ha en skön helg du med.
Kramar

Maggan sa...

Så roligt med körresa. Det får du berätta mer om sedan!
Hoppas koristen Maggan

Eleonora sa...

Finfina pausbilder! Varav hjärtat är fullt, därav talar munnen och det är en sååå söt och gossig liten tjej du har, så jag förstår till fullo. Snart får jag träffa min lilla gullunge - hon som bor i Dalarna - dit ska jag på 3-års uppvaktning nu snart. Kram....

Elisabeth sa...

Sådana här pausbilder blir man bara så glad över... och på den sista bilden tycker jag mig se en liten hjärtejordgubbe också!

Varm kram... alltid!

ullrika sa...

angående golfbilden, joo.. nog ser det ut så! men, hon svingas väl?
:)

Brittelisabet sa...

Härliga pausbilder! Den sköna helgen har nu varit och först nu hinner jag plöja igenom mina favoritbloggar! Ha en bra vecka i stället nu, allihopa! :-)

bloggspejaren sa...

*En kul blogg med massor av humor, och en chans för okända bloggare att synas! Bloggspejaren snokar runt bland bloggarna och rapporterar intressanta saker! Det länkas alltid! Vill du bli spejad på?*

Bloggblad sa...

Allihop: Tack för era rara kommentarer - så fort jag hämtat mig lite från körresan kommer det rapport. Väl vald... riktigt hur kul vi har törs jag inte skriva - då kommer kören att bli bautastor.

bloggspejaren: Välkommen hit! Speja på du bara!