Statcounter

torsdag, februari 04, 2010

Reklam till musiksugna skåningar!

Fick ett mail nyss att en musikberättelse jag har skrivit och Mattias Ekström Koij komponerat musiken till, ska uppföras i Malmö på söndag - "Ljus, bli till!" heter den och framförs i S:t Mikaels kyrka, Kulladals församling i Malmö, nu på söndag 7/2 kl. 17.00.

Lite för långt för mig att åka dit själv, men kanske nån som bor i närheten är sugen på glad musik? Kan avnjutas även av vuxna.

7 kommentarer:

Cicki sa...

Häftigt! Synd att det är för långt för dig att åka. Har sagt det tidigare och säger det igen: Du har verkligen flyt just nu. Jättekul!

margit sa...

Tack Mariannn!! För det di skicka t mej i E-posten!! Har INTE hunnit ännu att läsa..tittat litebara. har haft fullt upp hela kvällen...men det kommer...tid...Längtar så att läs din berättelse/upplevelse från barndomen.
TACK!!Kramen!

Elisabet. sa...

Kul för dig, Marianne!

Cecilia N sa...

Skoj för malmöiterna och di annre där nere.

Och skoj för dig, förstås!

Hojta när det händer nåt här i trakterna också.

Bloggblad sa...

Cicki: Ja, det är jätteroligt att mina sånger används! Jag njuter när det flyter - för det har varit mer än trögflytande i många år (men det syntes ju inte utåt!)

Margit: Vassego! Det är ingen brådska, läs när det passar.

Elisabet: Hur kul som helst - fast jag såg på deras hemsida att de glömt ange vem som skrivit det... bara musikerna räknas alltför ofta.

Cecilia: Jag ska hojta till - men du vet ju hur slarvig jag är med norrlandskartan, så det kanske blir många restimmar... :)

Anonym sa...

Ljus, bli till!
Vilken vacker order, men man måste nog anse sig ha mycket makt för att våga sig på att uttrycka sig så stenhårt.
Fast man kan ju alltid hoppas.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Orden är tagna direkt ur den nya översättningen om när Gud skapade jorden. I den gamla stod det: Varde ljus!

Så du ska inte tro att orden är mina egna... :) Fast resten av texten har jag gjort om till ett enklare språk och tillfogat egna tolkningar i sångerna.