Statcounter

fredag, augusti 27, 2010

NU

Äntligen kan jag andas ut för den här gången! Hann få tag i tryckaren 5 minuter innan han tänkte stänga för dagen. Det är många turer innan alla bokstäver och tider och platser hamnar rätt församlingsbladet.Det vänstra är första korrekturet - det högra är det jag fick igår - och mellan raderna (här passar visst det uttrycket bättre än vanligt!) kan man ana hur många ändringar i gudstjänstlistan som skett sedan jag fick in uppgifterna för ett par veckor sen... Det var inte riktigt lika många markeringar i slutkorrekturet på resten av de 12 sidorna, som väl var. Bara några namn och tel.nr. som skulle ändras.

Sådärja! Då kan jag ägna mig åt mat och hem och skoljobb igen. Fast jag väntar med det tredje till efter helgen.

6 kommentarer:

Linda sa...

Varför går det inte att klicka upp dina bilder! Jag vill ju verkligen se :)

Bloggblad sa...

linda: Helt enkelt därför att jag inte fattar hur man gör, men jag har fått det förklarat för mig, så jag kanske ska testa?

Egentligen är kladden lite roligare än det färdiga resultatet...

mossfolk sa...

Oj vilken massa pyssel! Det är så väldigt mycket mer jobb än man tänker på, när man får hem sådant där i brevlådan. Hur många gånger om året kommer det ut?

Marianne sa...

Skönt när det där pysslet är färdigt. Och alltid lika roligt när man får ett fint tryck i handen!

Ha en skön helg!

Musikanta sa...

Jag skulle hellre säga "Vilket enormt jobb" istället för pyssel. Jag skulle nog bli galen om jag var tvungen att redigera något sådant...

PGW sa...

Mohaha, välkommen till min vardag ;-)