Statcounter

fredag, januari 20, 2012

Jaha...

Så kan jag meddela att den sköna fria tillvaron är till ända. Det var något helt oväntat och oplanerat som kom i min väg och som kändes rätt att tacka ja till.

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om en varm och fin och känslosam begravning som jag var på häromdagen, men kom helt av mig igår när jag fick veta att den trogna bloggarkompisen Annaa Mattsson avled hastigt och oväntat i tisdags. Helt förstummad blev jag... trots att vi aldrig träffades kändes hon som en god vän, träffsäker som få i både inlägg och kommentarer. Vi är många i bloggargänget som kommer att sakna henne!

8 kommentarer:

Musikanta sa...

Varför? Hon var väl inte så gammal?
Det är konstigt med bloggvänner som man aldrig har träffat, man vet mer om dem än om vanliga bekanta som man träffar ofta.

Det är väl därför det är så lätt att prata med dem när man någon gång träffar dem irl.

Jag väntar med spänning på att får höra vad som inträffat som kommit i din väg så plötsligt!

Bloggblad sa...

Ingrid: Jag trodde du såg det på facebook. Jag har blivit med barnkör. Vikarie för en annan person som avled hastigt för ett par veckor sedan... du vet.

Musikanta sa...

Det är klart att jag borde begripit det med detsamma! Ingen kan göra det bättre än du - man måste ha egna barn eller vara lärare för att lyckas med barnkör, tror jag. Dessutom skriver du ju egna barnvisor - ett extra plus! Jag önskar dig verkligen lycka till!

Bloggblad sa...

Musikanta: Åh, vad snäll du är! Tack. Men visst är det en fördel att vara pedagog, det är viktigare än att kunna spela perfekt. Det får jag dessutom hjälp med vid framträdandena om det är för många och konstiga noter.

Anonym sa...

Grattis till nya sysselsättningen! Jag hoppas den ger dig mycket glädje och samtidigt inte tar upp alltför mycket av din bloggtid.
Betr Annaa M får man hoppas att hon fick ut maximalt av den rel korta tid hon levde.

Kulsprutan

Anonym sa...

Musikanta : man kan dö även om man inte är så gammal - fast det vet du säkert redan.
Vad jag inte vet är var gränsen går för "inte så gammal".

Kulsprutan (igen)

Musikanta sa...

Kulsprutan:
För mig är "inte så gammal" numera de som är under 70...Man förändras i sin syn på åldrandet med tiden :-)!

Anonym sa...

(Tack för utrymmet Boggblad)

Musikanta : då är jag ännu "inte så gammal" :o)

Enl. vad jag har hört skjuter man på det uttrycket c:a 10 år framför sej/sin egen ålder så länge man lever - eller tills man inte orkar skjuta längre. Den som lever får se.

Kulsprutan