Statcounter

onsdag, februari 01, 2012

Vinnarskalle eller turgumma?

Jag förstår ju att mina kära läsare inte har fått nåt gjort idag utan bara väntat på den rafflande upplösningen av Bloggblads spel och dobbel.

I dag bytte jag till mig 3 nya trisslotter på Statoil som jag passerade när jag släpade mig fram med snökedjor under fötterna i ett sånt där ivrigt snöfall som gjorde att jag fick bita till om tungan - för hur skulle det se ut om gammal tant hasade sig fram med tungan ute för att fånga jätteflingor?

När jag kom hem från konferensskolepromenaden spottade jag: tvi tvi tvi, väste: hokus pokus... medan jag tog fram lotterna och en kapsylöppnare (Nej, det var ingen ny modell med kapsyl. Tänk själv!) 25:- och 100 000:- och 1 000 000:- om vartannat. MEN - Tjohejsan! Det var min dag idag, så resultatet kan jag nu lösa in mot 5 nya lotter. Om jag inte vill ut och rumla förstås...

Naturligtvis kommer jag att avslöja alla summor under miljonen...

8 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Tjohoo! Now we're talking! Keep it up and win more and more and more...
Kanske man får se dig i TV rätt vad det är stå och skrapa hem miljoner!!!
Jag håller tummarna

Cicki sa...

Så om du helt plötsligt tystnar så vet vi att du vunnit en mille eller mer....:-)

Det är himla kul när man vinner nya lotter för då kvarstår chansen ytterligare några gånger. Jag håller tummarna för att du får en nätt liten vinst även om det "bara" blir några tusenlappar.

Lena sa...

Detta blir ju en spännande följetong :-) När du senare vinner miljonen kan ju lokalblaskan hävda att det eg. är deras förtjänst.

Musikanta sa...

Du kan väl åtminstone bjuda mig på kondis (om det finns såna kvar) när du vinner din miljon. Jag lovar att inte tjalla...

Rutan sa...

Felfelfel! Du ska spotta och ropa och uttala formler INNAN du köper lotterna för att just de rätta ska hoppa fram. När du väl köpt dem är det inte mycket att göra.
(Bry dig inte om vad kassörskan säger eller de där lugnande händerna på dina axlar.)
Lycka till!

Bloggblad sa...

Ruta Ett: Nu tror ju inte jag att lyckan finns i pengarna, men nog skulle jag kunna ha en del kul med extra kulor!

Cicki: För många år sen fick jag en lott i julklapp som gav 5000:- så min kvot kanske är fylld?

Lena: Spänningen är oliiiiiidlig!
Ska hämta ut de nya lotterna senare i kväll.

Musikanta: Jag lovar - och billigt blir det, för du bantar ju oftast.

Rutan: Åkej... då ska jag göra det. Och hoppas att ingen hör mig i affären.

mossfolk sa...

Oj, här hade jag flera inlägg att läsa ikapp. Spännande med trisslotter. Sambon fick sex stycken av farmor i julklapp men det var inte vinst på en enda. Däremot var skrapandet spännande :)

Bloggblad sa...

mossfolk: för många år sen hade jag en rätt lång svit där jag vann en ny flera gånger efter varandra, men sånt flyt som den här gången har jag aldrig haft.