Statcounter

tisdag, juli 03, 2012

övning ger färdighet

När barnbarnet var fyra år, sjöng hon offentligt för första gången. Nu håller vi på att öva för att hon ska sjunga den för den tredje brodern i den familjen. Här är en filmsnutt på 17 sekunder från övningen till första gången.

Själv övar jag på att sjunga VI GRALLUTERAR PÅ DIN FÖDELSEDAG... som ju nyss börjat, ser jag. Om bara ett par timmar är det 9 år sen hon föddes.

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Kan man inte sova, eller har man kanske sovit tillräckligt (jag börjar bli som åldringar som kliver upp klockan tre och tittar om tidningen har kommit ,-), kan man ju läsa bloggar.

Så det gör jag.
Och har nu lyssnat på tösens skönsång.

Inte illa. Och nu hör jag tidningsbilen ,-)

Musikanta sa...

Synd att du inte lämnat in kompositionen till Nutida-musikerföreningen (om det finns någon sådan). Den skulle nog gjort lycka på en konsert...
GRATTIS till Linnéa som fyller en dag efter Casimir.

Anonym sa...

Grattis mormor och barnbarnet! Mixed feelings about them growing up...men tack vare filmsnuttar kan man ju minnas.

Grattis i efterhand till Musikantas Casimir också! Hoppas det/han/hon (?) är något trevligt.

Betr offentliga framträden ska underbarnen tränas i tid :o)

Kulsprutan

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Elisabet: Jag har vaknat av mig själv vid 8-snåret flera gånger och tycker att det helt otroligt. Hinner göra en hel del på fm då ju!

Musikanta: Du såg henne i NT va? Blev bilden i din tidning också rosaröd längst ner? Om inte, så kan du väl spara den så att jag får den. Jag sparar NT från hennes födelsedag varje år - för ev. framtida historieintresse.

K-sprutan: Tack tack. Ja, visst är det blandade känslor, blir mer nostalgisk när jag ser bilder från när hon var liten, än vad jag blev när mina egna växte upp. Vi ringde och sjöng förut, då berättade hon att det var så många små barn på hennes fritis, så det kunde inte bada i mer än plaskbassäng... 5-6 åringar... så små.

Vi hörs mer på mail! Fast nu är min paus slut. Nästan.

Musikanta sa...

Jag ska genast titta efter i NT ock klippa ut bilden.

Bloggblad sa...

Musikanta: Tack ska du ha! Jag har den ju i datorn, och Cecilia har inte NT.