Statcounter

lördag, juni 22, 2013

Och så blev det midsommar igen...

Mina midsommarflickor är gärna med på bild, herrarna i familjen vill inte så gärna... Blommorna i trädgården räckte till en krans även i år.
 Och framåt kvällen kom solen fram, lagom tills kransen hade vissnat.
The same procedure as every year... blev det inte riktigt, men fika på kanalmagasinet blev det i alla fall. Och små grodorna och enrisesnår blev det också. Och lite träningsvärk i grodlåren...

Och så börjar den eviga väntan på båtväder... i tidningen hade det utlovats sådant till i dag, men verkligheten har inte läst tidningen. Jag tar mig väl en liten promenad i stället för att ligga på en klippa och sola - premiärdoppet får vänta.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina foton!
Baksmälla?

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Nej, absolut inte. Det går väldigt lugnt till på familjesammankomsterna, men jag blir trött av ha koll på all logistik omkring mat och sånt.

Anonym sa...

Föreslå att ni firar någon annanstans nästa gång?
Delegera logistiken?

Kulsprutan

mossfolk sa...

Alltid lika fina kransar! Jag fick stå över dansandet på midsommarafton, men fick mig å andra sidan en rätt redig dos av den varan en dag för tidigt, på förskolan.

Klimakteriehäxan sa...

Marianne - nu får du verkligen ta dej samman och BADA!!!! det ÄR skönt - i a f efteråt ..........

Bloggblad sa...

Kulsprutan: Disken tog dottern hand om, så det var inte så farligt. Jag blir trött av det mesta nuförtiden... speciellt av att inte sova ordentligt på nätterna.

mossfolk: Jag såg att de hade stort midsommarfirande mitt över gatan på fritidshemmet, jättetårta på många meter... (fast den stod inne, så jag såg den bara på bild).

K-häxan: Jag längtar!!! Så fort det blir lite mer molnfritt drar vi iväg! Kallt vatten är jag inte rädd för, men det är inte så kul att vara ute med båten när det är mulet.

Vonkis sa...

Dåligt av verkligheten att inte hålla sig till det som står i tidningen ;-)

Bloggblad sa...

Vonkis: redan förra sommaren blev jag luttrad... då utlovades båt- och badväder "i morgon" väldigt många gånger, men det gamla vanliga regnet kom ändå.

Hoppas verkligen att det inte upprepar sig. Lyxproblem - jo, det vet jag att det är. I en del länder längtar de efter regn - i andra flyter husen bort... Jag vet att jag borde vara helt nöjd som det är.

Annika sa...

Ni verkar ha haft en fin midsommar.
Fina bilder av familjens flickor!
SÅ vacker krans!
HOPPAS ni får båtväder NU!!

Bloggblad sa...

Annika: Midsommaraftonen var det skapligt, sen mulet och för svalt. Men i dag var det båtväder - har premiärbadat!