Statcounter

onsdag, juli 24, 2013

Sommarkoma...

Nu känns det som om jag kommit in i sommartillvaron på riktigt. Det var en rejäl uppvarvning inför konsert och kalas för två veckor sen, ingen tid för soffligg och trädgårdshäng! Men nu somnar jag bara jag lutar mig tillbaka... och hoppas få ihop lite energi tills skolan börjar. Min sista termin!

I morgon tar jag min lilla övernattningsväska och rullar iväg alldeles ensam till Nässjö. Jag köpte lite varmkorv till maken att festa på medan jag är borta. Det kommer säkert ett litet resereportage när jag är hemma igen. Fin sång ska jag lyssna på...

Många kvällar har jag haft denna ljuvliga vy från balkongen - mulna kvällar är det hur trist och mörkt som helst, men som väl är har de färgglada kvällarna övervägt. Då står jag länge och bara andas - och njuter. Syrsor hör jag inga längre, men dem är jag bara glad att slippa.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig Nässjö-resa!
Ser fram emot resereportage så småningom.

Den där utsikten tror jag att jag känner igen. Det är väl där ´himlen kommer så nära´?

Kulsprutan

Klimakteriehäxan sa...

Blir det verkligen din sista termin? Bergsäkert??????

Annika sa...

Låter som en trevlig liten mini-semester.
Härlig bild av himlen!

Bloggblad sa...

Kulsprutan jodå, det är samma himlautsikt som i sången!

Bloggblad sa...

Kulsprutan igen, det trilskas lite med paddan... Nu har jag också en himla fin utsikt från sjätte våningen på hotellet. Vilar mig efter spa:et.... Skön massagestol, ensam i bubbelpoolen. Ska strax gå ner på torget och ta en fika innan jag vilar mig lite igen - sen blir det konsert. Underbart med en helt egen eftermiddag.

K-häxan, ja, jag har sagt till chefen för andra gången. Första gången tog hon det som ett skämt. I vår ska jag ta hand om barnkören igen. Det blir nog lagom för mig. Lite andra lösa kanskeplaner på anna finns också.

Annika: för dig är kanske en sån torghandelsbild från lilla Nässjö lika exotisk som dina NYC-bilder är för mig?

Musikanta sa...

Underbar bild. Ser fram emot nästa år när du och jag kan åka in till stan och shoppa någon gång. Det är inte så ofta (=aldrig) jag kommer hemifrån ensam ;-)...