Statcounter

torsdag, januari 16, 2014

Med risk för att bli lite tjatig...

Första bilden är från gårdagens promenad utmed den tömda Göta kanal med Ramunderberget bakom.
Andra bilden tog jag i morse, även den med mobilen, när jag passerade Brunnen i härligt morgonljus. Särskilt tillägnad den bloggläsare som jag drack champagne med där på verandan för drygt ett år sedan.
Så fort jag hade stängt av mobilen fick jag trycka igång den igen - och rikta den mot andra hållet - mot Brunnskyrkan på andra sidan ån.
I både iPaden och mobilen finns bilder på den där bergssidan i soluppgångsljus, dimma, full solbelysning och solnedgång. Den utsikten från mitt fönster kommer jag att sakna om några veckor, men... jag kan gå nedanför berget så ofta jag vill!

6 kommentarer:

Marianne sa...

Tjata på du, det är så vackert där hos dig!

Ruta Ett sa...

STORT grattis till Haydnnoterna!

Bloggblad sa...

Marianne: Tack - vi har ju inga stora vida vyer här, så det gäller att se det stora i det lilla.

Ruta Ett: Tack - nu väntar jag ivrigt på att få höra någon kör sjunga stycket. Jag har bara hört det på youtube med ursprungstexten, jag kan spela melodin själv men resten är på tok för svårt.

Bloggblad sa...

Kulsprutan: jag minns att jag tog en mängd med färgglada bilder på höstglödande träd i parken då när du var där.

Eleonora sa...

Vackra och fina environger har du minsann där du bor. Men du, varför tömmer man Göta kanal på vintern? Kanske är det för att slussarna kan frysa sönder??

Hoppas du mår bra. Fin blev du i håret ser jag på FB. Ha det gott nu sista skoltiden, sen´- när du är friherrinna - kanske du vill göra ett tripp hit till förskingringen i stora staden? Det får vi tänka på.!

Bloggblad sa...

Eleonora: Jag får säkert lust att andas stockholmsluft vad det lider... men första månaden i frihet har många inbokade dagar.

I år byter de slussportar, ett jättstort jobb, men väldigt ofta måste det göras småjusteringar och lagningar både i gästhamnen och med slussarna. De tömmer inte alla vintrar, men de flesta.