Statcounter

torsdag, april 03, 2014

Veckorna går...

Väldigt dåligt med bloggandet blir det - jag har ju ingen tid över, så mycket som jag plötsligt fått att göra när jag slutat jobba... Men det är inte alltid lika lattjolajbans som på bilden nedan där jag tackar kören som sjöng Linda Sandströms och mina sånger så fint i söndags kväll i Skönberga kyrka, 10 minuters promenad härifrån genom prästgårdsparken. Men månaden som nyss gick sin väg har varit den roligaste på väldigt länge med en massa kul evenemang.
Nej, mesta tiden om dagarna lägger jag på att röja bakom kulisserna. Och tänk, det är faktiskt roligt. Jag plöjer mig igenom rum efter rum, men vet ju att när jag kommer till det sista, då är det dags att börja om från början.

Näst mesta tiden lägger jag på att gå med de sköna bungy pumpsen, drygt en timme om dagen. Men - dagarna blir ganska korta eftersom jag inte är särskilt morgonpigg. Kvällarna blir desto längre!

10 kommentarer:

Elisabet. sa...

Låter som en härlig pensionärstillvaro ,-)

Tänk, om alla finge ha det så!

Anonym sa...

1. "Sjung fej..." mars 24, 2014.
2.Nästa inlägg från din blogg april 03.
Slutsats = minimirakel att det finns kommentarer/läsare ö h t.
Själv har jag nästan givit upp. Det är rätt tradigt att behöva vänta snudd på en månad mellan dina observationer.
Det förstår du själv, eller?

MBN


Bloggblad sa...

Elisabet: Om du bara visste hur härligt det är, skulle du sluta jobba direkt. Det är värt varje krona jag förlorar.

MBN: Du tror väl inte att du kan vara anonym? Jag fattade direkt ...
Svar: Det är så väldigt stressigt att vara pensionär, jag har så himla mycket att göra. Inte kan jag sitta och surfa och skriva/läsa bloggar när husmorsbrunsten slår till!

Eleonora sa...

Det var ju det jag sa! Att du inte kommer att förstå hur du hann att jobba tidigare - när du nu har såå mycket att göra. Men nog är det tillfredsställande att röja - det ger ju så tydligt resultat.

Koppla av nu i helgen och ha det så skönt som du förtjänar och gläd dig åt min namnsdagshyllning här till dig.!!

Kram från
Eleonora

Bloggblad sa...

Eleonora: Tack ska du ha! Men nån lugn och ro i helgen tror jag inte att det blir. Däremot hoppas jag att det blir roligt! Jag ska iväg på ett årsmöte och köra "Britta-Cajsa" på eftermiddagen och sen får jag gäster (som har tänkt sig att tjuvtitta på mormors mormor.)

cruella sa...

Desto roligare när det väl kommer ett inlägg, tänker jag! Glad att din tillvaro verkar ha blivit precis som du tänkt dig:-)

cruella sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bloggblad sa...

Cruella: Ibland funderar jag på att överge facebook och hålla mig till bloggen. Jag blir så trött på alla länkar... känns som om ytterst få skriver något eget längre, och jag har inte ro att sitta och läsa och titta och lyssna, det ger inte den personliga kontakt som jag tycker är roligast med fejjan.

I bloggarna skriver ju folk sina egna tankar och funderingar.

cruella sa...

Ja, du har rätt i det, Marianne. Det kommer väldigt mycket av det slaget på fb. Och jag är själv en del av det, för jag har vänner som länkar så vansinnigt intressanta artiklar om sådant jag gärna läser om och följer med i. Och så länkar jag vidare själv...

Bloggblad sa...

Cruella: Jag har ju full förståelse för om du tycker att det är extra kul att följa med i det som diskuteras här i Sverige när du inte har full tillgång till allt IRL.
Egentligen är nog många av alla länkar både intressanta och roliga, men jag blir lite anti mot alla uppmaningar: "det här ska du läsa". Jag vill bestämma själv vad jag ska läsa.

Men ... det händer ju att jag också länkar vidare, så jag ska ju inte klaga.