Statcounter

onsdag, augusti 20, 2014

Apropå...

Nu som först, efter 9 år som bloggare, har jag förstått att en del kommentarer gått in i spamboxen direkt... Med skammens rodnad på mina kinder har jag idag läst kommentarer som alltså aldrig blev publicerade, många är upp till 9 år gamla... Känns som lite onödigt att publicera dem nu på inlägg som ligger så långt bort i tiden. Men - jag har läst dem i alla fall. Och nu vet jag var jag ska kika in, åtminstone en gång i veckan.

Så kan jag passa på att skicka med det som upptar mycket av mina tankar den här veckan. Det ska bli sååååå roligt att ha en körhelg tillsammans. Lindas kör gör alltså sin terminsupptakt med en körresa till Söderköping. Vi ska sjunga nästan hela lördagen och sen ha lite trevligt tillsammans. Hoppas att det kommer många och lyssnar sen på söndagen när själva mässan är, det blir mycket roligare att sjunga då. Välkommen om du har möjlighet.

11 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Det låter härligt med en körhelg! Själv går jag här och längtar och längtar tills det startar igen, men än så är det långt till start - nästan 4 veckor.
Ha det så kul!

Anonym sa...

Hoppas lördagen blir bra på alla sätt!

Om ifallatt det här går att sända (problem i två dagar) vill jag tala om att trots OK kod publiceras inga av mina kommentarer. Fast en dag kanske du och dom träffas i cyberspace :)

Kulsprutan

Maggan sa...

Vad trevligt med körhelg! Skulle ha tittat in om det inte vore så långt hemmifrån!

Maggan

Bloggblad sa...

Ruta Ett: Jag har förstått att du har blivit gospelbiten! Roligt att du fortsätter.

Kulsprutan: Men nu kom det in som det ska och jag fick meddelande på mailen. Jag har korrigerat lite, visserligen ska vi sjunga i flera timmar och roa oss tillsammans på kvällen, men det är på söndagen vi framträder och sjunger i kyrkan.

Maggan: Ja, det är lite väl långt... men det hade varit roligt att ha dig här! (Du kan ju tipsa din kantor om mässan... svängig musik!)

Elisabet. sa...

Ja, jag har verkligen väntat på svar på den där kommentaren för nio år sedan :)

Det är hemskt det där .., hos mig fastnar t.ex. vännen elles mail i skräpkorgen! Sånt har jag aldrig tänkt på ..., nu får man regelbundet kolla just där.

Bloggblad sa...

Elisabet: Det blir allt mer att tänka på... jag är så less på spam att jag kräks på dem.

För att inte tala om reklamen från dem jag handlat av och som sparat mig mailadress... hotels.com, fritidsresor, adlibris... varje dag...

Klimakteriehäxan sa...

Min spambox fylls dagligen på. Men av spam, såvitt jag förstår! Det är fascinerande att någon någonstans satt igång och producerat alla dessa hopplösa reklamtexter som sprids. Men bloggläsarna slipper i a f se dom.

Musikanta sa...

Om inget konstigt inträffar kommer vi.

Sedan du fixade nummer innan publiceringen av kommentaren har jag inte fått några anonyma kommentarer till dig på min outlook. Till Klimakteriehäxan kommer det fortfarande massor. Siffrorna syns bra och är lätta att skriva in.

Första året i Hjo sa...

Inget seriöst hamnar i spamboxen här. Däremot knepiga robotkommentarer som ingen människa kan bli klok över nyttan med.

Bloggblad sa...

K-häxan: Ja, det tog tid innan jag fattade att de hamnade i ett spamfilter, alla dessa meddelanden jag fick om hur bra min blogg var och welcome to my site... Att någon ens orkar producera dem!

Musikanta: Det där fattar jag inte riktigt - får du spam från mig???

Första året i Hjo: Nu sedan jag har lagt in sifferhinder, slipper jag spam, men jag ser på räknaren att det är ca 100 besök från samma två städer i USA. De dyker upp med några dagars mellanrum. Till vilken nytta?

Musikanta sa...

Ja, ja fick alla dina anonyma kommentarer som gick bort när du fixade spärren.

Jag får fortfarande massor av anonyma kommentarer till Klimakteriehäxans Brassebonus. Förstår inte varför hon inte spärrar sin blogg. Siffrorna syns väldigt väl så det är ingen konst att klicka in dem.