Statcounter

torsdag, oktober 01, 2015

På tredje dagen...

... efter hemkomsten från andra resan på två veckor, kom Stora Tröttheten. Både resan till Italien och den till Baltikum var roliga, spännande och fartfyllda. Jag har skrattat och ätit gott och sett en massa saker, speciellt på den senare resan. Tallinn och Riga har jag sett förut, men den estniska och lettiska landsbygden har jag bara sett glimtar av på tv. Och då har det gällt fattigdom, sprit och elände...

Det fanns det fortfarande en del av, men det är länder i förvandling. Jag återkommer med en bildsvit för er som inte sett bilder på facebook (där det går snabbare att lägga in), men nu är jag fullt koncentrerad på att bli pigg och alert till morgondagen när jag ska uppträda på ett aktivitetshus för äldre på eftermiddagen.

Men ett litet spår kommer det här... Jag trodde i min enfald att någon storvuxen karl sprungit barfota, men det var fel. Skogsgubbarna som var med blev alldeles till sig över mitt fynd. Men det var inte färskt, så det var ingen fara.

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Inte underligt att du blir slut på ,-) Och jag ser fram emot flera bilder! Uthärdar t.om att se dem på tre ställen, det är ju bara att skippa att titta om man blir less.

Ruta Ett sa...

Jag ser fram emot fler bilder! Kul att se lite från våra grannländer! Är det ett björnspår?

Bloggblad sa...

Elisabet: Det låter bra - det kommer mer. Ska försöka att variera mig, har ju några hundra att välja bland.

Ruta Ett: Tack! Ja, det är ett björnspår. Jag tyckte att det kändes himla spännande - och det var flera av skogsgubbarna (nåja, några var yngre än den här asfaltsmadamen...) hade aldrig sett nåt. Inte jag heller.

Anonym sa...

Yeti kanske?

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Kulsprutan: Mer troligt att det var en rysk björn som förirrat sig in på fel sida om gränsen...

Klimakteriehäxan sa...

Man är glad om man slipper möta björnen öga mot öga ...

Bloggblad sa...

K-häxan: nu såg ju skogsgubbarna direkt att det hade dammat igen med fin sand i spåret, och inte tror jag björnen hade vågat sig fram till en grupp på 16 pers och en buss, men tanken att den hade traskat förbi där var lite läskig.