Statcounter

fredag, juli 22, 2022

Postorder


Jag är alltid skeptisk när det gäller att skicka efter kläder på nätet. Alltför ofta blir resultatet ”sisådär”. Men nu blev det fullträff. Jag såg reklam med gympasofia och hennes tuffa tights. Tog mått och tog mod till mig och - voilà! De sitter som en smäck. Mjuka, sköna och följsamma. Jag kommer att bli fräckaste pangschisen på gymmet! Risken är stor att jag kommer att bo i dem för jämnan. 

Jag tänkte mig en stavpromenad i dem redan i dag men hann bara några hundra meter innan åskan brölade. 

8 kommentarer:

Vonkis sa...

Läckra braxor!
Jag ska på bröllop i augusti och beställde därför en klänning som var så himla snygg på bild. Garvade halvt ihjäl mig när jag provade den här hemma, det var inte många rätt där inte. Men nu har Den ömma modern sytt om den. Tack och lov.

mossfolk sa...

Supersnygga!
Jag har aldrig tyckt om att gå i affärer och beställer i stort sett allt utom skor på nätet. Tycker att det är väldans praktiskt.

Äventyret framtiden sa...

Grattis! Passa på och köp flera par av samma storlek nu när du vet att de passar som handen i handsken.
Åskan kände sig förmodligen lite avis, snudd på utmanövrerad med tanke på mönstret. Det är ju åskan som ska stå för all skönhet med sitt blixtrande och dundrande och så kommer du, så där bara. Undra på att det blev som det blev. :)

Bloggblad sa...

Vonkis: Just klänningar har jag hört mycket om från postorder - linneklänningar som varit 100% syntet - för små - för stora - fel färg. De här lovade gratis retur och byte till annan storlek. Det kändes tryggt.
En kompis som tryckte fel och inte fick ändra, fick dubbelt upp av tre fula syntetklänningar som satt som soppåsar och inte gick att byta eller returnera.

mossfolk: Jag är tvärtom. Jag vill känna och klämma först och så passar inte min kropp in exakt på befintliga mått eftersom jag är så bystig och inte har några höfter.

Äventyret i framtiden: Jag hade en tanke på att göra det... tänkte att de nog kan funka som långkalsonger under kjol i vinter, kanske? Så mjuka och tunna.

Efter några timmar tog riktiga blixtar över här - riktigt tjusigt skådespel över Ramunderberget ett par kilometer norrut.

Klimakteriehäxan sa...

Riktigt snygga! Var hittade du dem?
Hörde också åska i natt, som tur var inte riktigt nära.

Anonym sa...

K-häxan: MayaFreya genom reklamen med gympasofia. Det var rea på dessa. Jag har inte hittat några snygga brallor i affärer.

Anonym sa...

Jättesnygga! 👍🏻🤗

Anonym sa...

Tack!