Statcounter

söndag, februari 05, 2023

Marianne & Marianne - vem är vem?

En rubrik som kan låta konstig, men för mig och min skrivarkollega och väninna Marianne är det vanligt att vi får ta emot beröm för vad den andra av oss har gjort, och vi funderar ofta på varför. Vi är inte ett dugg lika till utseendet, men skriver dikter, sångtexter och böcker båda två och det blir tydligen förvillande. 

Igår framförde vi en lite show i ämnet, jämförde och visade vad vi gör. Vi hade väldigt roligt, och av lovorden efteråt förstod vi att publiken också hade kul. Klicka här: https://musikanta.blogspot.com/ Via länken kan du läsa mer och se fler bilder, bl a en kul bild där det ser ut som om jag steppar samtidigt som jag visar min bok. Evenemanget ägde rum i S:t Anna och anordnades av S:t Anna hembygdsförening  Ingrid, alias Musikanta, kompade några av sångerna vi visade upp. 3 kommentarer:

Annika sa...

Så kul, Marianne!
Såg vad du skrev på FB om er och att folk blandar ihop er. Jag tänkte att ni inte alls är lika, men det måste vara namnet.
Skulle gärna ha sett er uppträda.

Bloggblad sa...

Annika: Utseendemässigt lär det vara omöjligt att förväxla oss, men numera använder så många enbart förnamn, och även om efternamnet sägs, verkar bara förnamnet gå in. Vi tycker själva att det är rätt kul när det är i mindre sammanhang - fast det känns trist att inte rätt person får cred när en kör sjunger något och den andre får applåder och det är många som deltar.

Musikanta sa...

Det var verkligen jättetrevligt att få vara med. Hoppas det blir fler gånger!