Statcounter

måndag, februari 13, 2023

Ny hemsida

I morgon sticker jag från ostkusten för att gotta mig österut - på västkusten. Hm... vart är jag på väg i morgon så här dags? 

Nu har min man byggt ihop en ny hemsida i ett nytt system, eftersom det gamla är föråldrat och har blivit svårare att jobba i. En himla tur att han inte tar ut timpenning för det har tagit tid att göra den. Allt kring datorer och tekniska fenomen är hans stora intresse, som väl är. 

Klicka gärna på länken och besök sidan - där går det också att beställa böcker direkt - då får jag ett mail om det. 10 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Har förstås kollat. nyggt, tydligt, redigt. Bara att klämma dit nästa bokl!"

Klimakteriehäxan sa...

Snyggt skulle det stå men det fattade ju du!

Äventyret framtiden sa...

Snyggt, tydligt och lättläst hemsida!
Nu har jag kommit igång med Frälsis fick jag inte säga. Gillar den ...Du skriver så bra svenska, halleluja bara för det!

Bloggblad sa...

K-häxan: Tack! Det glöder mig. Några småsaker ska justeras, men jag är väldigt nöjd med Pers jobb! Tur att han jobbar mot mat och glada tillrop, annars hade jag inte haft råd med alla timmar han lagt ner på att först lära sig systemet och sen lägga in allt. Nästa bok dröjer nog ett tag! ☺️

Äventyret i framtiden: jag tänkte på dig i natt när färjan bromsade in för att lägga till en stund i Mariehamn!
Vad glad jag blir över dina ord! 🥰 Tack snälla!

Annika sa...

Vet var du hamnade till slut.
Ser toppen ut på de bilder du lagt ut på Instagram!
Härligt!!

Kollade hemsidan, ser superbra ut. Lätt och tydligt.
Önskar jag kunde beställa den med, men vi kanske ses IRL vid tillfälle och då får jag betala dig cash I guess ...
Ha en fin och BRA helg!!!

Bloggblad sa...

Annika: om du kommer till Sverige i sommar, är det ju enklare att skicka inom landet - om vi inte kan ses.

Här är så ljuvligt. Känns lyxigt. Det finns fler bilder på facebook. Det kommer nog en del här när jag kommer hem. Måtte inte blåsten bli värre åt öster ..

mossfolk sa...

Snyggt, inbjudande och stilrent!
Efter att ha väntat länge på att ” Jag drömmer dig hit” skulle komma ut på Storytel förstod jag att det inte vad där den kommit som ljudbok. Fick låna den på biblioteket istället och har precis läst ut den. Så välskriven och så intressant! Jag inser att jag inte visste något alls om frälsningsarmén.

Nu försöker jag få den inlagd på Goodreads, men det är visst inget jättelätt projekt.

Bloggblad sa...

Mossfolk: Tack - och ännu mer tack för dina ord om min bok! Jättefint att du lät bibblan ta hem den. Du kan gärna pröva det med nästa bok också ... det ska funka eftersom jag anmält den (som är fortsättning) till bokinfo där de kan beställa från - fast beställningen kommer till mig.

Det är många som har sagt att de bara känt till att FA har välgörenhet och sjunger på torgen - fast numera är det ganska sällsynt att de står ute och spelar. Mest sysslar de med välgörenhet i olika former.

Anonym sa...

Jag läser den nu som e-bok från biblioteket! Den finns även hos BokusPlay, BookBeat och Nextory. Som ljudbok har jag dock inte hittat den...
/ Carin

Musikanta sa...

Fantastisk hemsida - han är verkligen duktig Per. Önskar att jag hade haft en sådan också där jag kanske kunde sälja några av mina tavlor som översvämmar huset.