tisdag, maj 23, 2006

Mattips

Det blir ingen bild på eländet. Men lyssna på en numera klok kvinna: Använd inte rödlök till laxen som du tänker låta småputtra i vitt vin ihop med den frästa löken. Om du inte är färgblind förstås och inte störs av att det som legat i spat blir blått...

Smaken var dock superb. Maken och jag tittade på varandra i stället för på den blårosa laxen...

15 kommentarer:

Anne-Maj sa...

Jag SKA göra det! Jag ser ju illa!

Bloggblad sa...

Haha! Se till att du är ensam hemma då - för det ser fruktansvärt giftigt ut. Lilablå...

Humlan sa...

Tack för varningen! Jag brukar ofta köpa rödlök, nu vet jag vad jag INTE ska använda den till...

Morgondimma sa...

Som gjort för en romantisk middag då. Titta djupt i ögonen.

Fröken Bokmal sa...

Hihi, tur att det smakade bra i alla fall!

Vonkis sa...

Kom osökt att tänka på Bridget Jones och hennes Blå soppa. :-)

Monica med yffen sa...

Tänkte precis samma sak som Morgondimma...:)

Mamselamsen sa...

Jamen... jag VILL se det! Inget kan bli läskigare än min korv Stroganoff.

Bloggblad sa...

Ja, jösses så romantiskt det blev där, mitt på blanka tisdagseftermiddagen...

Mamsen: hmm... kanske... om de kvarvarande bitarna ser lika döa ut i morgon...

Mifflan sa...

Hahaha!
Det låte hm...delikat!

Stickbloggen sa...

hihihi man kan nog färga garn i rödlök?

Bloggblad sa...

Mifflan: Smaken var helt ok!

Monica: Ska jag kanske slänga i ett nystan bland resterna?

londongirl sa...

Har färgat garn och annat med lök men inte lax. ;)

Elisabet sa...

Kokar man näbbgädda blir benen illgröna. Jag trodde att jag var sjuk när skulle äta den första gången.
Hjälp, vad jag kommer att få kämpa med alla ortsnamnen.

Bloggblad sa...

Elisabet: När du är klar kan du ta en tur på moppen! Här är ganska platt...
Och så kan du avsluta med lite fika i "Southern Shopping".