Statcounter

söndag, april 25, 2010

Projekt springväg


Vad konstigt det lät på svenska... Men i alla fall, det var några läsare som ville se plagget som jag ska mannekänga i och vägrade släppa ifrån mig. Här är jackan på väg till kalas med gamla studentgänget.


(Att klockan på väggen är ett bokblad gjort av bokträ ser förstås den uppmärksamma läsaren?)


Fyra moderna upptagna damer försöker hitta ett datum att boka in sig på spa... (fast t.o.m. jag ser att det bara är två på bilden) födelsedagspresent som vi gott kan köra i repris nästa år när det är min tur att fylla. Herrarna får roa sig bäst de kan den där da'n när vi åker på River Spa

Jag undrar om umgänget med gamla gänget gav en flashback från studentkorridoren som gjorde att jag sov till nästan 12 idag? För visst blir vi väldigt unga när vi träffas...

26 kommentarer:

qi sa...

Jättesnygg! Jag förstår att du föll för den!

Kristallena sa...

Ja den passade dig bra!

Klimakteriehäxan sa...

Snygg jacka! Själv ska jag på spa sista helgen i maj, en enkönad upplevelse också för min del. Ser fram mot det!

Cicki sa...

Jättesnygg jacka. Den passar dig perfekt.

Bloggblad sa...

Qi & Kristallena & Cicki & K-häxan: Tack snälla - precis vad jag ville höra... Fast jag såg ju själv att det stod mitt namn skrivet över hela...

K-häxan: Det här är ett litet ställe som jag aldrig hört talas om, ligger väldigt nära där de andra tjejerna bor.

Elisabet. sa...

Ja, jag hade inte väntat mig nåt annat .., än att du skulle bli grann i den .-)

Miss Gillette sa...

Mängu vad piffig du är, mänska! *busvisslar* Jackan är väldigt snygg den med.

Jag ska också på studentkalas, om en månad. Ska bli spännande.

Marianne sa...

Ja men det förstår jag att du vägrade släppa den jackan! Urläcker!

Men vad jobbigt att hantisarna har skjutit upp köksjobbet. Det borde vara böter på sånt.

Bloggblad sa...

Elisabet: Det blir en stjärna i kronan, du vet, för en sån kommentar!

Miss G: *vänder mig lite generat om efter visslingen*...
Är det kompisar du umgås med ofta eller har ni inte setts sen studietiden? I det här gänget har vi hållit ihop sen korridortiden - men de flesta läste på tekniska linjer, så vi gick inte samma utbildning.

Marianne: Tack tack. När det gäller hantverkarna är jag inte förvånad... Himla tur att maken kan skjuta på sin lediga vecka, han brukar vara inbokad på allt möjligt.

Miss Gillette sa...

Njaej, några umgicks jag sporadiskt med rätt länge efter studenten, men det är nog en åtta--nio år sen nu som jag träffade nån i gymnasieklassen. Fast en mejlade jag med så sent som för fyra år sen. Jag vet inte alls vilka som kommer, men festen är inte bara för min klass utan alla avgångsklasserna det året, så det blir nog ett hyfsat tryck ändå.

Bloggblad sa...

Miss G: Så kul det låter! Jag har bara varit på träff med avgångsklasserna på lärarhögskolan årgång -74, men det kom inte många från min klass.

Från andra skolor jag gått har jag aldrig varit på nån sån träff. Vore ju jättekul att se om jag känner igen nån.

Den tjej jag umgicks mest med, tog jag kontakt med i början av året, då jag såg hennes son sjunga i tv och kom ihåg det ovanliga namnet. Men... hon kom inte ens ihåg mig. Undrade i ett mail i vilken skola vi gick samtidigt... och då var vi bästa vänner i ett par års tid. Snopet.

Miss Gillette sa...

Nej! Vad hemskt! Hur kan man glömma en sån sak? Hur gamla var ni då?

Äsch, du, hon var säkert åldersförkacklad. Så måste det ju vara. Man kan glömma såna som man inte hade mycket kontakt med men inte dem man var med jämt, i flera år.

Christina sa...

Jackan är ju bara "din", du passar jättebra i den...och så snygg du är i håret :)

Bloggblad sa...

Miss G: Jag blev rätt knäckt... namnet och utseendet kände hon igen, men kunde ändå inte placera mig. Jag uppdaterade henne med att vi hängde ihop som ler och långhalm under de två sista åren i realskolan, flyttade till Storstaden samtidigt, höll ihop i tre år till fast vi inte gick i samma skola, men vi träffades dagligen hemma hos varandra.
Jag har starka minnen av det mesta från den tiden, namn har jag glömt, men ser jag personen är det inte några problem.
Kanske lite nyttigt ändå att inse vilket litet intryck jag gör... flyter ihop med bakgrunden?

Christina: Tack - frisyren gillar jag eftersom den inte är nån frisyr. Jag bara blänger lite extra i spegeln.

Miss Gillette sa...

bloggblad: Mer och mer obegripligt. Jag tror fortfarande på nåt neurolgiskt, demens eller lobotomi eller nån jättekris som har förändrat personen i grunden. Hoppas det är galghumor som får dig att säga det där om att smälta ihop med tapeten. Det gör du ju absolut inte.

Bloggblad sa...

Miss G: Min gamla kompis skyllde på att hon glömt i stort sett allt från den tiden, men med tanke på att hon är högutbildad med ett "fint" jobb där hon fortfarande är verksam, är det nog inte demens. Oförklarligt.

Men, du anar inte hur många här i stan och annorstädes, som jag handhälsat på och presenterat mig, som inte alls kommer ihåg vem jag är nästa månad. Jag hade en rektor på en skola som efter 2 år fortfarande inte visste vad jag hette. Han avslöjade sig själv när jag på pin kiv frågade om han fått mitt mail - det visste han inte. "Jag får så många". "Men om jag säger att jag heter M....B... ?" Jo, då visste han att det hade kommit.

En väninna kan intyga att det är sant att jag flyter ihop - när vi var ute och gick långpromenader ofta ofta och mötte gemensamma bekanta, nickade de åt henne och såg inte/kände inte igen mig. Och det var inte pga osämja eller nåt som de försökte låta bli. Det hände så ofta med så många - så jag är helt övertygad om att jag flyter ihop med bakgrunden.

Men - det gör mig inget, det är skönt att vara anonym.

Miss Gillette sa...

bloggblad: Allvarligt talat -- det är just av det skälet som jag inte klarar FB-liknande kontakter längre. Jag vill inte ha så fruktansvärt mycket om mig och kring mig att jag glömmer folk jag umgåtts nära med. Förut i livet var jag sån (misstänker jag -- jag vet ju inte om jag glömt folk och i så fall vilka) men nu vill jag koncentrera mig på de mänskor jag "har". Och hoppas att jag kan vara tillräckligt fokuserad på dem.

Annika sa...

Snygg!
OCH det är DU också!!
Minsann!!

Humlan sa...

Det är klart att du inte kan släppa en sådan jacka! Snygg och klär verkligen dig!

Så skönt det låter med spa, låter som en perfekt födesedagspresent.

Vonkis sa...

Toksnyggt :-)

Bloggblad sa...

Miss G: I dag i tidningen var det en bild på en kille (nåja, gubbe i min ålder) som jag vet att jag känner sen skoltiden. Men jag råkade ut för samma tanke: VILKEN SKOLA??? Fast, jag vet också att vi bara var perifert bekanta, hälsade och bytte några ord, inte som bästisen som glömt mig.

Annika: Tack- jag rodnar ju nästan!

Humlan: Jag ska önska mig samma present till nästa år!!! Tack för komplimangen - den är lika skön som den är snygg. Mjukt tyg.

Vonkis: Åh, vad snällt sagt. Det blir en extra guldstjärna!

Eleonora sa...

Hej snygging! Jackan är mycket klädsam och snygg. Turflicka är du!

Klart det drar iväg på s k klassträffar. Man blir både yngre och vackrare och tror att nattens timmar är till för att festas på. Rätt - hur ofta händer det?

Hoppas köket fortskrider i bra takt. Ha det gott och kram

Musikanta sa...

Har aldrig varit på Spa, jag tycker det verkar tråkigt...

Jackan är görsnygg - passar dig väldigt bra! Men 120 kr för att få titta på dig i den - jag vet inte...

Bloggblad sa...

Eleonora: tack, men tur och tur...det kommer inga stekta sparvar flygande!

Köket står stilla - hantverkarna har skjutit upp sin ankomst i 2 veckor... annars skulle de ha kommit på måndag.

Musikanta: TRÅKIGT??? Det är gudomligt härligt att slappa i skön miljö och få massage och få bada och basta och skratta med väninnor.

Det kommer att kosta 150:- t.o.m. men då är inte jag huvudattraktionen, mig får du titta på gratis. Det är skärgårdsbuffé och stand up av en kvinna från Sörping. Plus klädvisning!

Ruta Ett sa...

Vilken snygg jacka! Det måste ha stått ditt namn på den! Den klär dig verkligen.
Spa är ju underbart! Nu blev jag lite avis

Bloggblad sa...

Ruta ett: Precis så kände jag. Synd att inte mjukheten i tyget går att få fram i bild.

jag ser verkligen fram emot 4 timmar i blöt och på brits och i bastu.