Statcounter

lördag, april 24, 2010

Vart tog veckan vägen?

En hel vecka utan bloggande... och jag ser på alla uppdateringar i högerspalten att jag omöjligt kommer att kunna hänga med ett tag framöver. När jag inte hinner läsa andras bloggar är det inte lika kul att blogga själv.

En 4 meter lång rulle ligger på tvären genom hall och vardagsrum och väntar på att få bli köksgolv... Känner mig som nyårsbetjänten när jag ömsom tar ett stort kliv - ömsom snubblar. I veckan som kommer skulle maken ha tagit bort hela köket och målat om och gjort klart för det nya - men hantverkarna som ska sätta in det nya ringde (inte helt oväntat) och flyttade fram jobbet så jag får snubbla i två veckor till om vi inte lyckas hitta ett bra ställe för lång och otymplig rulle.

För er som inte är med på Facebook och har läst där, kan jag berätta att Tyra Banks och hennes toppmodeller kan slänga sig i väggen! För nu kommer fr Bloggblad att ge sig ut på marknaden - här tränas kattgång med rejäla kliv och snurr för fullt. Körkompisen och designern Anna Doll ska ha modevisning och självklart ställer jag upp - ingen har nånsin förr förstått att i min korta runda kropp bor en ung gasell ...

Jag var inne i affären och provade kollektionen i går - så himla kul att testa kläder som jag annars inte skulle ha provat ens... ett av plaggen vägrade jag ta av mig, så det fick följa med hem. Den jackan ska få gå på kalas ikväll.

18 kommentarer:

Elisabet. sa...

Lycka till, madame! Du har väl kameran med dig .-)

Bloggblad sa...

elisabet: Hm... kanske ser det konstigt ut om jag tar fram en kamera mitt i alltihop... och fotar mig själv?

Nåja, jag ska nog försöka få till nån form av minne från det hela.

mossfolk sa...

Vilken kul grej! Spännande. Klart att vi förväntar oss bilder sedan :)
Och vad roligt med köksfix. I allafall när det är nytt och klart.

qi sa...

Så himla spännande! Och vad du är modig! Jag vill gärna se bilder...

Bloggblad sa...

mossfolk & Qi: Jag tycker också att det ska bli spännande - men vi lugnar oss med bilder tills det hela är gjort. Datumet är liiiite osäkert än, men nån vecka in i maj blir det.

Cicki sa...

Det är inte bara inom musiken som det går bra för fru Bloggblad. Numera ska du tydligen även erövra modebranchen. Det är ju sjutton också att vi inte har någon bil just nu. Annars skulle jag tagit en tripp ner till din vackra stad och tittat på dina gazellsteg.

Ruta Ett sa...

Men vad jag skulle vilja vara med och se dig på catwalken! Så roligt. Det är kul att göra lite udda saker ibland. Det skulle alla göra oftare.

Anonym sa...

Skönt att veta anledningen till att du inte funnits på bloggen på ett tag - fast jag vet via mycket viktigt info att du funnits under tiden. Tack - UTANDNING funkar redan!!!!!!!!!!!

Lycka till med modevisningen! Kan vi kanske få se foto på plagget som du redan erövrat/snott från kollektionen! Enl pressen är det bl a så ni topmodels belönas för era insatser. Och därför finns det mindre för oss vanliga dödliga att välja från när kläderna visas :o)

Ha en fin helg!
Kulsprutan

Bloggblad sa...

Cicki: Hehe... ännu finns det några områden att utforska.

Ruta Ett: Jag hoppas att det blir nån liten bild som funkar att lägga ut. Visst är det roligt att kasta sig ut utan skyddsnät!

K-sprutan: Härligt att det funkar! Det kan hända att det blir något foto på nya jackan. Snott har jag inte gjort, jag betalade - fast fick bra rabatt! Resten av plaggen har jag INTE råd med. Så dom finns nog kvar ett tag om du har vägarna förbi.

Cecilia N sa...

Satt igårkväll och funderade på vart du tagit vägen. Så bra med en uppdatering!

Den som ändå bodde i närheten och kunde beskåda Ms Bloggblad på cat walken! Fast ... har inte du råd så lär ju inte jag ha det ...

Klimakteriehäxan sa...

Det låter jätteroligt! jag visade kläder en gång i tiden, när jag var "en perfekt 38a"
men det var som alla förstår oändligt länge sen! Lycka till, och utnyttja rabatterna!!!

Vonkis sa...

Kul med modellandet, glöm bara inte att le med ögonen :-D

Ökenråttan sa...

Hos dej händer det saker hela tiden - och spännande saker. Så kul!
I måndags skulle Lille Maken och jag ha flugit till Paris ... Just det! Jag skulle fylla jämnt och bord var bokat på Tour d'Argent, men av detta blev intet. I stället förbarmade sej min syster och svåger över oss och tog oss med ut på sitt land bland fjärilar, vitsippor och rådjur + god mat och champagne. Själv medförde jag en burk med dumlekakor. - Alla föll i korinter över dessa vitaminrika och nyttiga små bakverk. tack för receptet!
Och kom med lite modevisning på bloggen sen!

Eleonora sa...

Ja men då är det ju bara att önska jackan och dig en glad kväll!

Ingela sa...

Låter kul. Min farmor debuterade på catwalken i sjuttioårsåldern. Sen gick sen modell massor av gånger, tror att hon var en bra bit över åttio, kanske närmare nittio, senaste gången. Så jag har framtiden för mej.

Vår köksrenovering står tämligen stilla. Det har varit så mycket annat som tagit energi.

malou sa...

Tänk så kul när man hittar något som gärna vill följa med hem! Såna kläder brukar bli älsklingskläder som man använder och använder och använder..Lycka till med mannekängdebuten!

ullrika sa...

jag läste! men hann inte kommentera.. som med det mesta i mitt liv just nu känns det som... :(

kul med kläderna iaf! och visningen!

Bloggblad sa...

ALLA:

ÅÅÅÅÅåååå, som så ofta har mina svar försvunnit ut i luften- det är nåt lurt när jag ska logga in mig själv.

Jag har läst och fnissat lite åt det ni har skrivit, men är för lat för att börja om att svara en och en.