Statcounter

måndag, maj 10, 2010

Showen i bild och text

Eftersom Musikanta har skrivit så trevligt och lagt ut så många bilder, så räcker det om jag länkar till henne för den som är intresserad.

Här är i alla fall hela gänget efteråt med Anna Doll själv i mitten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det jag tyckte var det bästa var att plaggen visades i olika storlekar på olikt formade modeller i olika åldrar.
I vanliga fall ser man modevisningar med trådsmala tonåringa mannekänger och den som sedemera har råd att införskaffa plagget ser ut som folk gör mest, d v s med en hel skavanker.
Och dom som har råd att inhandla är oftast äldre koketta damer så att plaggen måste krympas ner för att passa. Och då blir det liksom inte alls samma sak.
Grattis till Anna och alla hennes medhjälpare. Jättebra idé att visa plaggen på olika "modeller" på modellerna. Med utmärkt resultat!

Finns det katalog att skicka till oss som inte kan/kunde vara med?

Kulsprutan

Miss Gillette sa...

Verkar ha varit en finfin visning. Kul kläder, glada modeller. Du ser så ledig och naturlig ut, så! Jag tycker det passar här att säga att du går från klarhet till klarhet -- mannekängar som om du aldrig gjort annat! En alternativ karriär, eller i varje fall bisyssla?

Bloggblad sa...

K-sprutan: Just det fick jag massor av kommentarer om, att det var kul att se andra än de trådsmala unga.

Nej, det finns inte nån katalog, och alla kläder är inte med på hemsidan (som finns i högerspalten om du klickar på min hand) det kommer nog och går för många olika modeller.

Miss G: Jag tror det är lättare att göra sånt här för den som saknar ambitioner i den här branschen. Van att visa mig inför folk är jag ju, och inte särskilt blyg i såna här lägen (fast jag kan vara det i andra sammanhang!).

Fast min alternativa karriär lutar nog åt ett annat håll... som jag ska fila lite på i kommande vecka!