Statcounter

fredag, januari 03, 2014

Jorå..s'att...

Det var till att figurera på förstasidan i lokalbladet igår...  Visserligen måste man ha förstoringsglas och veta exakt var vi stod, men ändå...
 
Att bilden råkade komma in uppochner gör den varken till eller ifrån, den är lika dålig vilket som. TITTA - jag har vänt bilden!!!! (Och nu undrar jag: vad har människan, som står som tvåa från vänster, framför sig? Ansiktsmask?)
 

Julen är bortstädad - och till min förvåning märkte jag att jag hade lite arbetslust kvar! Nej, jag satte mig inte i ett hörn och väntade tills den gick över, utan startade ett litet projekt. Det var länge sen jag fick ett sånt ryck. Vi får väl se - och ni ska få se - om det lyckas. Annars glömmer vi bara bort det!

10 kommentarer:

mossfolk sa...

Nä, nu är det ingen ordning alls i det här landet. På ena bloggen läser jag att det har börjats med semlor och här har julen städats ut tio dagar före tjugondag knut. Ajaj.
Trevligt med lite arbetslust. Bara att utnyttja :)

Marianne sa...

Haha, nej du, du får nog vända bilden så att man ser dig! :-) Om man klickar på den blir den stor, man kan till och med läsa. Men jag har svårt att se dig så där upp och ner.

Härligt med arbetslust! Det ska man ta till vara!

Bloggblad sa...

mossfolk: Jag brukar faktiskt ha granen kvar precis över trettondagen i alla fall, men den barrade nåt så alldeles otroligt. Jag sopade upp drivor innan jag ens kunde börja dammsuga...
Till tjugondag Knut har jag ALDRIG haft julsaker framme. När vårterminen börjar vill jag helst ha vår i hemmet.
Arbetslusten har jag utnyttjat. Oh, ja!

Marianne: Jag ska se om jag kan fixa bilden!
Arbetslust känns så ovanligt att jag blir lite vimmelkantig.

Klimakteriehäxan sa...

Jag håller på Knut. Har man haft sånt sjå med alla prylarna så får de vara kvar ... men till påsk, nä aldrig!

Bloggblad sa...

K-häxan: jag hade en väninna när jag var ung - besökte henne på sportlovet och då hade hon granen kvar...
I dag kändes det jätteskönt att lägga på nytvättade och manglade vårfärger på borden... men det måste dammsugas en gång till, barren var svåra i år!

Anonym sa...

Jag kör också julprylarna till Knut - av samma anledning som K-häxan.
Däremot fattar jag inte vad du menar med "ansiktsmask" på tvåan från vänster....?

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Kulsprutan: Kolla gubben längst till vänster. Bredvid honom syns en hand... och nåt som kanske är en ansiktsmask ovanför.

Marianne sa...

Nu ser jag! :-)

Musikanta sa...

Ska plocka ner julflickan från 1928 från väggen och ställa undan adventsstaken och lägga undan adventsstjärnan. Mer än så behöver jag inte göra och bara det tar emot.

Men som du vet är jag inte fit for fight just nu och allt över att sitta vid datorn eller läsa en bok ter sig ganska oöverkomligt.

Spännande med ditt nya projekt. Jag blir nyfiken.

Bloggblad sa...

Musikanta: OM det går bra (vilket det just nu ser ut att göra) kommer ett "ÅH, titta vad jag är duktigt"-reportage på bloggen.

Och om det går åt skogen så kommer det ett "Så här mycket tid och pengar har jag slösat bort på ingenting"-reportage.

Fast... även om det blir bra är jag inte säker på om jag törs använda projektet... gjorde en association häromdagen som fick mig att tveka.